Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα διαμάχη Τζημέρου – Βαρουφάκη

tzhmeros varoufakis 4a10dΜία νέα κόντρα ξέσπασε μέσω facebook, αυτή τη φορά ανάμεσα στο Γιάννη Βαρουφάκη και το Θάνο Τζήμερο.

tzhmeros varoufakis 4a10d

Μία νέα κόντρα ξέσπασε μέσω facebook, αυτή τη φορά ανάμεσα στο Γιάννη Βαρουφάκη και το Θάνο Τζήμερο. 

Όλα ξεκίνησαν προ ημερών όταν εμφανίστηκε λογαριασμός στο facebook που φέρει το όνομά του υπουργού Οικονομικών και αναδημοσιεύει ρεπορτάζ για τους Anonymous με φωτογραφίες της Μέρκελ με νεοναζί και το σχόλιο «ενδιαφέρον αυτό που δημοσιεύτηκε από τους Anonymous».

Η αντίδραση ήρθε από τον Θάνο Τζήμερο, πρόεδρο της “Δημιουργία Ξανά”. Αναδημοσίευσε φωτογραφία του post, αποκαλώντας των υπουργό Οικονομικών… ηλίθιο.

kontra1 d1309

Ο Γιάννης Βαρουφάκης απάντησε στη συνέχεια ότι δεν διαθέτει λογαριασμό στο facebook. «Διευκρινίζω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι δε διαθέτω λογαριασμό στο facebook. Τυχόν λογαριασμός που εμφανίζεται σαν δικός μου δεν ανήκει σε εμένα, ούτε διαχειριστής του είναι κάποιος από τους συνεργάτες μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα και μετά τη σχετική διάψευση του Υπουργού Οικονομικών ο κ. Τζήμερος επανήλθε με δήλωση στο facebook. Μιλώντας σε προσωπικό ύφος απευθύνθηκε στον κ. Βαρουφάκη επιθετικά χαρακτηρίζοντας τον «Ανίκανο ή ψεύτη».

kontra2 b929f
Πηγή

Related posts

Τροπολογία Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ: Ακατάσχετο το 40% της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων!

ExnetΗellas

Πλημμύρισε η Αττική. Διακοπή της Κυκλοφορίας

Kostas Ermes

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στις 17- 19 Μαΐου στον Έυοσμο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy