Image default
Εγκληματικότητα

Σπάρτη : Ρουμάνοι έκλεβαν εξωλέμβιες μηχανές

sparth roumanoi mhxanes 55008

Έφτασαν και στη Λακωνία οι παράνομες δραστηριότητες του κυκλώματος των Ρουμάνων που στοχοποιούν εξωλέμβιες μηχανές και τις κλέβουν για να τις μεταφέρουν στην πατρίδα τους, όπου τις πωλούν. Ήταν η πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια που καταγράφηκαν κρούσματα τέτοιων κλοπών.
Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Σπάρτη, όπου δύο Ρουμάνοι ηλικίας 38 και 40 χρόνων προσπάθησαν να βγάλουν από ένα σταθμευμένο σκάφος τις δύο εξωλέμβιες μηχανές που έφερε, χρησιμοποιώντας διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που είχαν μαζί τους. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή και τους φόρεσαν χειροπέδες.
Οι αλλοδαποί παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας που εξετάζουν αν πρόκειται για τα μέλη του ίδιου κυκλώματος που δρούσε κυρίως στη Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία, αλλά είχε διακόψει τις κλοπές μετά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις των μελών του. Δεν αποκλείεται, όμως, να επανέκαμψε στρατολογώντας νέους συνεργούς.

defencenet.gr

Related posts

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκαν το πρωί oι πέντε Τούρκοι που εμπλέκονται στην υπόθεση των ναρκωτικών

ExnetΗellas

Βρέθηκε ο μοτοσικλετιστής που σκότωσε και εγκατέλειψε τον πρώην Δήμαρχο

ExnetΗellas

Επαγγελματικό και καλοστημένο το σχέδιο εκτέλεσης του Β.Στεφανάκου

victoria.exnet

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy