Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κουρουμπλής: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν.

kouroumplhs papandreou b8335Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο ζήτημα της τρομοκρατίας.

kouroumplhs papandreou b8335 

Το σύστημα προσπαθεί να μεταφέρει τη μπάλα στην εξέδρα, δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο ζήτημα της τρομοκρατίας.

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι πράξεις είναι καταδικαστέες. «Αν αρχίσουμε να ενοχοποιούμε και τις ιδέες μπαίνουμε σε επικίνδυνες ατραπούς», πρόσθεσε.

«Υποθέτω ότι παίζεται ένα παιχνίδι με την ιστορία του Ξηρού από τις μυστικές υπηρεσίες», είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε ότι «επί 20 χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17Ν».

Σχολιάζοντας την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, υπογράμμισε ότι ουδείς παραιτήθηκε μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κάνοντας λόγο για ανικανότητα. Καταλήγοντας, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση ευρύτατου πατριωτισμού και εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διευρυνθεί με όλες τις δυνάμεις που θέλουν να «βάλουν πλάτη».
Πηγή

Related posts

Φυγή του Α.Σαμαρά, ζητούν Μιτσοτακικοί και Καραμανλικοί, την Κυριακή

ExnetΗellas

Υπόσχεση Σαμαρά για παράταση 2-3 ημερών στα τέλη κυκλοφορίας

ExnetΗellas

Σε εκλογές οδηγεί το ναυάγιο των Παρισίων

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy