Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Οι 4 νέοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

neoi vouleutes xa 110c2Η Χρυσή Αυγή εξέλεξε σε αυτή τη Βουλή 17 βουλευτές εκ των οποίων τέσσερις εκλέγονται για πρώτη φορά.

neoi vouleutes xa 110c2 

Η Χρυσή Αυγή εξέλεξε σε αυτή τη Βουλή 17 βουλευτές εκ των οποίων τέσσερις εκλέγονται για πρώτη φορά.

Πρόκειται για τους εξής:

Δέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου

Δικηγόρος στη Λάρισα, η Δέσποινα Σβερώνη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου «γιατί με τη Χρυσή Αυγή;» είχε απαντήσει ότι τοποθετούσε τον εαυτό της ιδεολογικά στους «εθνικόφρονες πατριώτες» και πρόσθετε: «Το χρώμα μου ήταν πάντα σκούρο μπλε/μαύρο». Ερωτώμενη για το αν επηρέασε την απόφασή της το γεγονός ότι η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στον Κορυδαλλό, η ίδια είχε υποστηρίξει ότι όχι μόνο δεν την επηρέασε αρνητικά, αλλά αντιθέτως αποτέλεσε κίνητρο για να κατέβει στις εκλογές υποψήφια με το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Για μένα ήταν γεγονός-”τομή” η ποινική δίωξη εναντίον των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής και ο εγκλεισμός τους στις φυλακές Κορυδαλλού, ως προσωρινά κρατηθέντων. Εκεί πια ο καναπές μου έπαψε να είναι βολικός, δικηγόρος και δη ποινικολόγος στο επάγγελμα βλέπετε, ένιωσα να βιάζεται ο νομικός μου πολιτισμός, να καταπατάται κάθε έννοια δημοκρατίας και τα “γράμματα” που μου έμαθαν οι δάσκαλοι στο πανεπιστήμιο ξαφνικά έμειναν κενά νοήματος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Εξελέγη στη Λάρισα.

Φώτης Γραίκος

Με σπουδές στη διακόσμηση και θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις, ο γεννημένος το 1988 Φώτης Γραίκος θα είναι ένας από τους νεότερους, αν όχι ο νεότερος βουλευτής της Βουλής που εκλέχθηκε την περασμένη Κυριακή. Ενώ όπως αναφέρεται στο Διαδίκτυο η πρώτη του επαφή με το κίνημα της ΧΑ έγινε το 2004. Εξελέγη στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Γαλέος Γιώργος

Οικονομολόγος και διδάκτωρ Οικονομίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης αυτοσυστήνεται ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία. Εξελέγη στο νομό Αργολίδας.

Χρήστος Χατζησάββας

Ενα από τα πιο δραστήρια μέλη της Χρυσής Αυγής  στο Κιλκίς.

Εξελέγη στο Κιλκίς.
Πηγή

Related posts

Τα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων Επικρατείας των κομμάτων

ExnetΗellas

Κινητοποιήσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) για να απαιτήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας οργανώνουν την Τετάρτη 10 Μαρτίου οι εργαζόμενοι ως διανομείς

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τον Τουρισμό

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy