Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πρόκληση από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας

rama nea proklhsh d5c61Άλλη μια προκλητική δήλωση κατά της χώρας μας έκανε στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Διαβάστε:

rama nea proklhsh d5c61 

Άλλη μια προκλητική δήλωση κατά της χώρας μας έκανε στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Διαβάστε:

«Πρόκειται για μια ελεύθερη επιλογή του ελληνικού λαού, εξαιτίας της μεγάλης ταλαιπωρίας του από την εφαρμογή της πολιτικής λιτότητας. Κατά την άποψή μου η πολιτική τάξη -εννοώ την παραδοσιακή Δεξιά και Αριστερά- έκλεισε τον κύκλο της, εξαιτίας της κρίσης που η ίδια προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, και τώρα πληρώνει το λογαριασμό όσων καλλιέργησε όλα αυτά τα ‘χρόνια μπουζουκιού».

Και είπε και άλλα, όταν ρωτήθηκε για τον ΓΑΠ, είπε πως λυπάται για το ότι ο πρώην πρωθυπουργός έμεινε εκτός Βουλής, λέγοντας μάλιστα πως είναι καλός του φίλος:

«Είχε την ατυχία -κι αυτό συμβαίνει- να βρεθεί στην ηγεσία της χώρας, σε μια δύσκολη στιγμή, που ‘δεν έπαιρνε πια νερό το ελληνικό πιλάφι’, ‘μαγειρεμένο’ για χρόνια με στατιστικές απάτες, γραφειοκρατική υπερφόρτωση και μεγάλες καταχρήσεις. Από την άλλη, κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί σωστά την εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή στιγμή».
Πηγή

Related posts

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων.

technical

Από τους μαυραγορίτες Πακιστανικών γενοσήμων στον Βαρουφάκη και τις δυνατότητες της Ελληνικής φαρμακοβομηχανίας

ExnetΗellas

Υπόσχεση τούρκικης μειονότητας στην Ελληνική Θράκη από Σαμαρά

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy