Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη Λεβέντη μέσα στην έδρα του Βενιζέλου

lebenths venizelos 13987Μεταξύ των εκπλήξεων των χθεσινών αποτελεσμάτων των εκλογών ήταν και η ήττα του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Βασίλη Λεβέντη στην Α’ Θεσσαλονίκης.Στην παραδοσιακή του εκλογική έδρα έχασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Βασίλη Λεβέντη που συγκέντρωσε περίπου 3.000 ψήφους παραπάνω από το ΠΑΣΟΚ.

lebenths venizelos 13987 

Μεταξύ των εκπλήξεων των χθεσινών αποτελεσμάτων των εκλογών ήταν και η ήττα του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Βασίλη Λεβέντη στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Στην παραδοσιακή του εκλογική έδρα έχασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Βασίλη Λεβέντη, που συγκέντρωσε περίπου 3.000 ψήφους παραπάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε 4,09% στην παραδοσιακή περιφέρεια του κ. Βενιζέλου ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκέντρωσε ποσοστό 5,12%.

Η νίκη του κόμματος του κ. Λεβέντη αποτέλεσε μια από τις εκπλήξεις των εκλογών παρόλο που δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, αφήνοντας την έδρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πηγή

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Ο κύριος Πλεύρης τώρα τα γυρνάει

Kostas Ermes

Σταϊκούρας για προγράμματα Γέφυρα 1 και 2: Συνεχίζεται η οικονομική στήριξη των πληγέντων νοικοκυριών

Αλ. Φλαμπουράρης: ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει αν το ύψος των χρεών προς το Ελληνικό Δημόσιο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy