Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Οι Ελληνικές βουλευτικές εκλογές πρώτο θέμα στα ξένα ΜΜΕ

ellada ekloges 2015 f44c0Καθαρά την τρίτη θέση λαμβάνουν οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, παρά την φυλάκιση και τις διώξεις όπως φαίνεται το εκλογικό σώμα δεν άλλαξε στάση έναντι της Χρυσής Αυγής.

ellada ekloges 2015 f44c0
Καθαρά την τρίτη θέση λαμβάνουν οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, παρά την φυλάκιση και τις διώξεις όπως φαίνεται το εκλογικό σώμα δεν άλλαξε στάση έναντι της Χρυσής Αυγής.
Οι δημοσκοπήσεις που παρουσίαζαν την Χρυσή Αυγή έως και έκτο κόμμα όπως φαίνεται ήταν χαλκευμένες και για αυτό φέρουν οι δημοσκόποι ευθύνες.
Όπως προβλέπουν οι ξένες πρεσβείες και στοιχηματικές εταιρείες η διαφορά ανάμεσα στο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ίσως να είναι και διψήφια ποσοστά, με το ΣΥΡΙΖΑ να είναι οριακά στην αυτοδυναμία.

Ποια είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ: Oι έρευνες των πρεσβειών δίνουν διαφορά διψήφια και δεν αποκλείεται να γράψει διαφορά στο τέλος 15%, πάντα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν αποκλείεται η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, για την ακρίβεια “θα παιχθεί στον πόντο”καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από δύο μεγάλες δυτικές πρεσβείες (που παραδοσιακά δίνουν τα ακριβέστερα αποτελέσματα o Γιώργος Παπανδρέου δεν μπαίνει οριακά στη Βουλή, άρα εάν αυξηθεί λίγο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ από το 38% μπορεί να εξασφαλίσει αυτοδυναμία!
“Χαλαρά” ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην τρίτη θέση με ποσοστό έκπληξη (περιμένουμε διασταύρωση πληροφοριών πριν μιλήσουμε με συγκεκριμένα ποσοστά) και μόνο έκπληξη δεν θα είναι το Ποτάμι “ξεραίνεται” ίσως και στην πέμπτη θέση αφού δίνει μάχη ψήφο-ψήφο με το ΚΚΕ!
Οι ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου μάλλον μπαίνουν οριακά στη Βουλή.
Το Ποτάμι … πνίγεται και στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών με απόδοση υπεριπλάσια του Λαϊκού Συνδέσμου, για την πολυπόθητη τρίτη θέση.
Όσο για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι … αουτσάϊντερ. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία που βγάζει τις αποδόσεις είναι εταιρεία που συνδέεται με μεγάλη εργολαβική οικογένεια που έχει υπό τον έλεγχό της και “μεγάλο” κανάλι, αλλά άλλο η προπαγάνδα υπέρ του “ομόσταυλου” Ποταμιού και άλλο οι μπίζνες:
Που να τολμήσουν να δώσουν αποδόσεις χαμηλές για το Ποτάμι στην τρίτη θέση, όταν ξέρουν ότι οι παίκτες θα θησαυρίσουμε οτιδήποτε άλλο πέρα από την ΧΑ στην τρίτη θέση.
Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία στοιχημάτων stoiximan.gr στη θέση του φαβορί για την τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και την ακολουθεί το Ποτάμι (και όπως θα δείτε και στα αποτελέσματα σε λίγες ώρες η διαφορά των εθνικιστών από το “θολό” Ποτάμι θα είναι μεγάλη…).
Αλλά δεν υπάρχει καμία εταιρεία είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό που να μην δείχνουν την ΧΑ στην τρίτη θέση. Θα είναι πράγματι μια ηχηρή απάντηση των Ελλήνων πολιτών στην αποτρόπαια για την Δημοκρατία, πράξη του Α. Σαμαρά που εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα έκλεισε στην φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Οι αποδόσεις για την 3η θέση είναι:
Χρυσή Αυγή 1,45
Ποτάμι 3,00
ΠΑΣΟΚ 15,00
KKE 25,00
Άλλο κόμμα 100,00
Οι αποδόσεις στην ερώτηση «Θα σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση μετά τις Εκλογές;» είναι:
«Ναι» στο 2.60
«Όχι» στο 1.45
Οι αποδόσεις αυτές δείχνουν πως φαβορί είναι να μην πάρει το πρώτο κόμμα αυτοδυναμία.
Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Αλέξης Τσίπρας για πρωθυπουργός
Νικητής της εκλογικής αναμέτρησης σε ό,τι αφορά τις στοιχηματικές πράξεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με απόδοση 1,05 βρίσκεται στη θέση του απόλυτου φαβορί για να αναλάβει πρωθυπουργός. Το εντυπωσιακό είναι πως στη 2η θέση δεν βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αλλά «Οποιοσδήποτε άλλος».
Οι αποδόσεις για τον επόμενο πρωθυπουργό
Αλέξης Τσίπρας 1,05
Οποιοσδήποτε άλλος 10,00
Αντώνης Σαμαράς 25,00
Τέλος αναφορικά με το πόσα κόμματα θα εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή ο αριθμός 7 φαίνεται πως είναι το φαβορί αφού και την χαμηλότερη απόδοση. Δηλαδή η εταιρεία θεωρεί πιθανότερη την είσοδο των ΑΝΕΛ και όχι και του κόμματος του Γ.Παπανδρέου, ενώ δίνει πραγματικά καλά λεφτά σε περίπτωση που και οι δύο ατυχήσουν και δεν μπουν στη Βουλή.
Οι αποδόσεις για το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή
«7» 1,75
«8» ή περισσότερα 2,35
«6» 12,00
«5» ή λιγότερα 50,00

 

Πηγή

 

Related posts

Π.Ψωμιάδης: “Σήμερα όποιος αρθρώσει λόγο πατριωτικό καθυβρίζεται ως εθνικιστής και φασίστας”

ExnetΗellas

Εκλογές ακόμα και μέσα στο Νοέμβριο; -“Καζάνι που βράζει” οι Ενοπλες Δυνάμεις

ExnetΗellas

Δείτε την επιστολή του Γ. Παπαθανασίου που εξηγεί γιατί δεν δέχεται την έδρα

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy