Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Πως το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη εξαπατά τους πολίτες ! Τάσσεται υπέρ των Σκοπιανών και υπέρ του μνημονίου !

potami apateonas anipsios tou Shmith a38bbΒίντεο από το παρελθόν αποκαλύπτουν την φιλοσκοπιανή ατζέντα του Ποταμιού , ενώ η κάθοδος με το κόμμα του Χ.Θεοχάρη φανερώνει και την φιλομνημονιακή πλατφόρμα πάνω στην οποία δημιουργήθηκε.

Βίντεο από το παρελθόν αποκαλύπτουν την φιλοσκοπιανή ατζέντα του Ποταμιού , ενώ η κάθοδος με το κόμμα του Χ.Θεοχάρη φανερώνει και την φιλομνημονιακή πλατφόρμα πάνω στην οποία δημιουργήθηκε.potami apateonas anipsios tou Shmith a38bb
Εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη το 2008: συνέντευξη με τον Βοσκόπουλο στα γραφεία του «Ουράνιου τόξου»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δείχνει τη σημαία του Ουράνιου τόξου

Έτος 2008. Ήταν η χρονιά του μεγάλου “ΟΧΙ” με το βέτο του Καραμανλή στην ένταξη των Σκοπίων. Την ίδια στιγμή όμως, οι “έγκριτοι” δημοσιογράφοι έδιναν τα ρέστα τους για να “ευαισθητοποιήσουν” την κοινή γνώμη, ώστε να δεχθεί πιο απαλά την ένταξη των Σκοπίων.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ όπως είναι επόμενο, το Mega και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο μοναδικός άνθρωπος που έδωσε βήμα σε πράκτορες ώστε να πιέσουν την κυβέρνηση να ενδώσει…

Σταύρος Θεοδωράκης (εκπομπή Πρωταγωνιστές του Mega)

-Όχι είμαι Μακεδόνας

Τα χρόνια πέρασαν, το Mega, οι κοντομηνάδες και οι Θέμοι κατάφεραν να γκρεμίσουν τον Καραμανλή, άλλοι να θησαυρίσουν και άλλοι να γλιτώσουν την φυλακή λόγω των υπηρεσιών τους. Και επανέρχονται τώρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη σε άλλον ρόλο: Αυτόν του πολιτκού. Ώστε να μαζέψουν πάλι τους χαχόλους που ψήφισαν Σημίτη ή Παπανδρέου και να τους επαναπατρίσουν σε ένα ελέγξιμο μαντρί ώστε να εξασφαλίσουν την αυριανή συγκυβέρνηση πάλι των νταβατζήδων.

Ερώτηση Σταύρου Θεοδωράκη: – Εσάς σας ενοχλεί αν τα λέγαμε (τα σκόπια) Μακεδονία;

Για να το καταφέρουν αυτό, έπρεπε να σβήσουν το “μαύρο” προδοτικό παρελθόν. Εξαφάνισαν λοιπόν τα βίντεο της ελεεινής, προπαγανδιστικής εκπομπής. Για κακή τους τύχη όμως, οι σκοπιανοί φασίστες όχι μόνον τις είχαν κρατήσει, αλλά τις έχουν σημαία της ναζιστικής τους προπαγάνδας μέχρι και σήμερα. Απολαύστε τες και θυμηθείτε: Μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, κομματικά κλπ, αλλά υπάρχει μία βασική αρχή. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.

Προσέξτε το ‘χαλαρό στυλάκι’ που πάει στα καφενεία στην Φλώρινα, όπου δήθεν είναι όλοι σλαβόφωνοι… Και δείτε επίσης, πόσο στο ‘χαλαρό’ αναφέρεται στο αν είναι κακό να αποκαλούμε τους σλαβόφωνους ‘Μακεδόνες’.

Φανταστείτε μετά τον κο Θεοδωράκη στην βουλή, να κατεβάζει νομοσχέδιο για την αναγνώριση των όποιων δίγλωσσων που είναι και σλαβόφωνοι ως μειονότητας που μάλιστα θα πρέπει να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, δηλαδή ως ‘μακεδονική’.

Για τον αλυτρωτισμό και ιμπεριαλισμό των Σκοπιανών κουβέντα. Για την κλοπή της ελληνικής Ιστορίας ούτε λόγος. Κατά τ’άλλα το Ποτάμι είναι το καινούριο που έρχεται.

Όμως δεν μπορεί να κρύψει ούτε το μνημονιακό του προσανατολισμό εντάσσοντας στον κόμμα τον Χ.Θεοχάρη τον άνθρωπο που στοίχειωνε τα όνειρα των Ελλήνων εφαρμόζωντας την οικονομική τους καταδιώξη που επέβαλαν οι “στραμπουληχτές” τοκογλύφοι του Μνημονίου.

Την ίδια στιγμή στο Ποτάμι ο Στ.Θεοδωράκης κατεβάζει ως υποψήφιο στην Β’ Αθηνών τον πρώην Γ.Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη. Τον άνθρωπο που “έγδαρε” την ελληνική κοινωνία και με τις εγκυκλίους “λαιμητόμους” του που έχουν ισχύ νομοθεσίας τους επέβαλε φορολογικούς εφιάλτες σε βάθος δεκαετιών.

Πλέον όλοι οι Έλληνες μπορούν να μπουν φυλακή και να ορισθούν ως φοροφυγάδες ακόμα και έαν δεν μπορέσουν να δικαιολογήσουν…μια αδήλωτη τίσχλα το 2002 και πιο πριν. ΜΠορούν να ελεγχθούν φορολογικά σε βαθος πολλών χρόνων και το βάρος της απόδειξης ότι δεν είναι…ο Ντάμπο το ελεφαντάκι πέφτει σε σε αυτούς.

Λες και υπήρχε τότε νομοθεσία που τους υποχρέωνε να κρατάνε στοιχεία, εφ’ορου ζωής για πράγματα όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, τα τηλέφωνα, το νερό, και ακούστε το καλύτερο θα πρέπει να ενημερώνουμε την εφορία που διαμέναμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εάν συζούσαμε με κάποια κυρία, αυτή θα πρέπει να έρθει να το βεβαιώσει στην εφορία! Ας είναι τώρα παντρεμένη με παιδιά θα πρέπει να έρθει σε δύσκολη θέση ως προς τον σύζυγό της, για το παρελθόν της, για να δηλώσει υπευθύνη της, την προσωπική της ζωή σε-προσέξτε-αγνώστους. Λίγοι κατάλαβαν τι σήμαιναν οι εγκύκλιοι Θεοχάρη, και για αυτό φρόντισαν τα ΜΜΕ τα οποία δεν τα εξήγησαν ποτέ στους πολίτες, και φυσικά οι πολίτες επειδή δεν ασχολούνται ποτέ με τα φορολογικά καθώς τα “φορτώνουν” σε λογιστές, το ανακαλύπτουν όταν πλέον είνια αργά..

Την υποψηφιότητά του στη Β’ Αθηνών με το Ποτάμι ανακοίνωσε μέσω facebook ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων από τις αρχές του 2013 ως και τον Ιούνιο του 2014 όταν και αντικαταστάθηκε από την Αικατερίνη Σαββαΐδου, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Χάρης Θεοχάρης ανήρτησε στο facebook σχετικό σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι αποδέχτηκε πρόσκληση του Ποταμιού και του Σταύρου Θεοδωράκη για την υποψηφιότητά του στη Β’ Αθηνών.

Βέβαια ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα, ο Στ. Θεοδωράκης παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ποταμιού έλεγε πως «οσοι ασκούν εξουσία σε γενικές γραμματείες και δημόσιους οργανισμούς δεν θα είναι υποψήφιοι αν δεν περάσουν 4 χρόνια από τη λήξη της θητείας»!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις όμως με μια θεαματική στροφή 180 μοιρών ο Χ.Θεοχάρης έρχεται να ζητήσει μέσω του Ποταμιού από τους εκ των προτέρων (βάσει των εγκυκλίων του) Έλληνες φοροφυγάδες την ψήφο τους.

Αυτός θα έχει αποδοχές των 6000 ευρώ μηνιαίως και διευκολύνσεις που του εξοικονομούν άλλες έξι χιλιάδες μηνιαίως με τις οποίες θα πληρώνει ανέτως τους φόρους του, ενώ οι υπόλοιποι με τις “αστρονομικές” αποδοχές των 500 ευρώ θα πληρώνουν τις δικές του, και θα θεωρούνται φοροεγκληματίες διότι δεν θα μπορούν να πληρώνουν τα φανταστικά τεκμαρτά εισοδήματα που αυθαιρέτως τους επιβάλλονται κάθε χρόνο από την Εφορία βάση των μνημονιακών νόμων.

Πηγή

Related posts

Δεν εξελίχθηκε καλά η πρωτοβουλία Βενιζέλου-Σαμαρά για συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας – Ο Α.Νταβούτογλου ζητάει υπουργικό συμβούλιο στη Θράκη

ExnetΗellas

Χιονοπτώσεις ακόμη και στα ορεινά της Αττικής

Χαμόγελο του Παιδιού: δημιούργησε το video «Πες μου ότι σου κάνουν bullying…»

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy