Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Έξοδα προεκλογικής καμπάνιας υποψήφιων βουλευτών – Οι “ταρίφες” στα ξενοδοχεία

euro ed204Το αδιαχώρητο παρατηρείται αυτές τις ημέρες στα μεγάλα ξενοδοχεία του κέντρου, καθώς οι προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων «περνάνε» και από τις πολυτελείς αίθουσές τους.

euro ed204
Πρωταθλητές αναδεικνύονται τα μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία, εκτός από τις τοπικές εκδηλώσεις σε δήμους και τις επισκέψεις σε συλλόγους (Κρήτες, Πόντιοι, Ηπειρώτες κ.λπ.), διοργανώνουν σε αυτά τα ξενοδοχεία την παραδοσιακή κεντρική ομιλία τους.

Σε περιόδους μνημονίου, ωστόσο, οι χρυσές δουλειές που έκαναν κάποτε οι ξενοδόχοι δεν υπάρχουν… Kάποιοι παραδοσιακοί «παίκτες» κυρίως της Αθήνας ενοικιάζουν τις αίθουσες για την κεντρική τους ομιλία.

Στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», που θεωρείται πρωταθλητής των προεκλογικών συγκεντρώσεων, η τιμή για την κεντρική αίθουσα μπορεί να φτάσει και τις 3.000 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται καφές και βουτήματα, αλλά και ένας βασικός εξοπλισμός με μικρόφωνα και μεγάφωνα. Στα ίδια ποσά κυμαίνεται και η ενοικίαση της αίθουσας που υπάρχει στο roof garden.

Στα ίδια επίπεδα βρίσκονται και οι τιμές στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», στην οδό Πανεπιστημίου, υπάρχει ωστόσο και η λύση του Χίλτον για λίγους καθώς έχει τις πιο ακριβές τιμές.

Πιο φθηνή λύση, της τάξης των 800-1.500 ευρώ, αποτελεί το ξενοδοχείο «President» στη Λεωφόρο Κηφισίας και το ξενοδοχείο «Stanley» στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Αν σε αυτά τα έξοδα προστεθεί και το κόστος των φυλλαδίων, το οποίο ανάλογα με την ποιότητα κυμαίνεται στα 3.000-4.000 ευρώ τα 100.000 αντίτυπα ένας «λάιτ» προεκλογικός αγώνας υποψηφίου στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη ξεπερνάει τα 10.000 ευρώ.

πηγή

 

 

Related posts

Δείτε την άρνηση του Τσίπρα πριν χρόνια να μπεί σε εκκλησία

ExnetΗellas

Επισπεύδει την ψήφιση των νομοσχεδίων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση

ExnetΗellas

Κίνημα Δεν Πληρώνω: Μνημονιακοί βουλευτές με θράσος ζητούν να καταργηθούν προσωρινά τα διόδια

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy