Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

ο «κακός χαμός» με τις δημοσκοπήσεις

kakos xamos dimoskophseis2 32550Μέχρι και εφημερίδα εκδόθηκε για την προεκλογική περίοδο με σκοπό την παρουσίαση κάποιων δημοσκοπήσεων.

kakos xamos dimoskophseis2 32550
Μέχρι και εφημερίδα εκδόθηκε για την προεκλογική περίοδο με σκοπό την παρουσίαση κάποιων δημοσκοπήσεων.
Πέντε ημέρες έχουν απομείνει για τις εκλογές και γίνεται στην κυριολεξία ο «κακός χαμός» με τις δημοσκοπήσεις, χαράς ευαγγέλια για τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων εταιρειών οι οποίοι παίζουν με τον πόνο των Ελλήνων οι οποίοι προσπαθούν από κάπου να «πιαστούν» και να εκμαιεύσουν μία υπόσχεση ότι δεν θα μειωθούν άλλο τα ήδη κουτσουρεμένα εισοδήματά τους.

Δυστυχώς ο ημερήσιος «Πατριωτικός Τύπος» είναι από ασόβαρος στην, καλύτερη περίπτωση, έως «επικίνδυνος» όπως συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία κινείται «εθνικιστικά» και θεωρεί ότι το μέλλον της χώρας μας βρίσκεται στην συμμαχία με την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ. Και λέμε ημερήσιες γιατί τα εβδομαδιαία ή μηνιαία φύλλα του «χώρου» στέκονται στο ύψος της αποστολής τους. Κοινό σημείο όλων των δημοσκοπήσεων είναι η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, άσχετα αν η διαφορά αυξομειώνεται από εταιρεία σε εταιρεία και όλοι παρουσιάζουν το «Ποτάμι» του κουλτουριάρη δημοσιογράφου σαν τρίτο κόμμα. Φυσικά υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας που λέγεται φόβος, τι εννοούμε με αυτό, το ότι με όλες αυτές τις διώξεις που υφίσταται το κόμμα της Χρυσής Αυγής και όλα τα ευτράπελα που έχουν ακουστεί στο προηγούμενο διάστημα και την προσπάθεια ποινικοποιήσεως του φρονήματος, είναι πολύ πιθανόν, αν όχι σίγουρο, πολύς κόσμος που προτίθεται να την ψηφίσει να μην το λέει όταν ερωτάται.

Από ότι προκύπτει από τις μέχρι στιγμής μετρήσεις το 80% περίπου των ερωτηθέντων θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας και όχι συνεχείς εκλογές. Πως όμως είναι δυνατόν να συνεργαστούν μεταξύ τους κόμματα με εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές αυτό το ξέρουν μόνον αυτοί οι οποίοι θέτουν τα διάφορα ερωτήματα.

Εμείς δεν θα μπούμε στον πειρασμό να βγάλουμε πρόωρα συμπεράσματα, ούτε να προσπαθήσουμε να επηρεάσουμε τους αναγνώστες μας, βάσει δημοσκοπήσεων (αν και πιστεύουμε ότι υπάρχουν και σοβαρές έρευνες όπως αυτές που διενεργεί η ομάδα του κύριος Πανά).

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» και την Κυριακή το πανηγυράκι θα λάβει τέλος και θα αρχίσει μια ακόμη περιπέτεια για την Πατρίδα μας.

 

 

Πηγή

 

Related posts

Ξαναχτυπά το σκάνδαλο Siemens – ο εισαγγελέας κάνει προσαγωγή σε δίκη για 64 άτομα

ExnetΗellas

‘Ενεση ρευστότητας ζητεί το εμπόριο καθώς η καταναλωτική κίνηση είναι πεσμένη

Αλέξανδρος

Δημόσιο: Τι θα ισχύει για απολύσεις, αποζημιώσεις, διαθεσιμότητα εγκύων & υπαλλήλων ΕΣΥ

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy