Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Στο κλειστό του Tae Kwon Do η κεντρική ομιλία Α.Σαμαρά μήπως και γεμίσει

samaras omilia ffd72Ποιο Σύνταγμα και ποιο ΟΑΚΑ. Στο κλειστό του Tae Kwon Do του Φαλήρου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση η ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε τελικά να μην «αυτοκτονήσει» με μία ομιλία στο άδειο Σύνταγμα, όπως το 2014 και το 2012, αλλά να μαντρώσει 2.000-3.000 …

samaras omilia ffd72

Ποιο Σύνταγμα και ποιο ΟΑΚΑ. Στο κλειστό του Tae Kwon Do του Φαλήρου θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση η ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε τελικά να μην «αυτοκτονήσει» με μία ομιλία στο άδειο Σύνταγμα, όπως το 2014 και το 2012, αλλά να μαντρώσει 2.000-3.000 δικούς του ψηφοφόρους στο κλειστό του Φαλήρου και να περιμένει μετά την καταδίκη του εκλογικού αποτελέσματος.  

Αν αυτό δεν είναι ηττοπάθεια και ένδειξη του τι επρόκειτο να συμβεί στις 25 Ιανουαρίου τι ακριβώς είναι; Από το Μέγαρο Μαξίμου και τη λεωφόρο Συγγρού καλλιέργησαν τις προηγούμενες ημέρες ένα κλίμα ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν φοβάται να κάνει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο, όπως η πλατεία Συντάγματος, ενώ λίγο πριν είχε ακουστεί και το κλειστό του ΟΑΚΑ και τώρα το πήραν άρον άρον πίσω.

Οργάνωσαν τελικά (όπως ανακοινώθηκε επισήμως χθες βράδυ) την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο κλειστό του Tae Kwon Do του Φαλήρου, χωρητικότητας περίπου 3.000 ανθρώπων, που είναι απέναντι από τα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, οπότε μπορούν να μεταφερθεί σε μία δύσκολη κατάσταση και όλο το προσωπικό του κόμματος για δύο λόγους.

Όταν ξεκίνησαν τα τηλέφωνα σε τοπικές οργανώσεις και σε άλλους φορείς να στείλουν κόσμο για να γεμίσει το Σύνταγμα σε μία προεκλογική συγκέντρωση με παλμό και συσπείρωση για τους ψηφοφόρους της ΝΔ εισέπραξαν μαζικά «Όχι». Αυτό τους έκανε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.

Ένα άλλο στοιχείο ήταν πώς την προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη θα έκανε στο Σύνταγμα την προεκλογική του συγκέντρωση το ΚΚΕ, ενώ στην Ομόνοια θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Μία σύγκριση των συγκεντρώσεων των δύο αριστερών κομμάτων με αυτή της ΝΔ σε ένα πιθανότατα άδειο Σύνταγμα κινδύνευε να ισοπεδώσει κάθε ελπίδα να διασωθεί το κόμμα με την μικρότερη δυνατή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και από την επιλογή του σημείου για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος φαίνεται πώς ο πανικός για το επερχόμενο αποτέλεσμα των εκλογών είναι μεγάλος στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά. Καταδεικνύει δε πώς αυτοί που περιστοιχίζουν τον πρόεδρο της ΝΔ, βλέπε Ανδρέας Παπαμιμίκος, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Νομίζουν πώς βρισκόμαστε στις εποχές του ’90 ή πώς οι ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν τη διάθεση να βγουν στο δρόμο και να κουνάνε σημαίες γιατί ο Αντώνης Σαμαράς τους τσάκισε στους φόρους. Οι περισσότεροι από αυτούς που θα τον ψηφίσουν θα το κάνουν γιατί απλά έχουν πέσει θύματα της κινδυνολογίας που έχει καλλιεργήσει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τα ΜΜΕ πώς αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Η Κυριακή ωστόσο κοντά γιορτή που λέει και ο λαός…
Πηγή

 

Related posts

Το τέλος της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ θα σηματοδοτήσει το τέλος της Μεταπολίτευσης

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά

Kostas Ermes

Οργή στα στελέχη της ΝΔ για την τροπολογία Ρωμανού: “Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του αναρχο-τρομοκράτη”

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy