Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Συμβόλαιο θανάτου για τον Πέτρο Μαντούβαλο είχε ο Βλαστός

mantoyvalos vlastos 88b05Ακόμη και για τον Πέτρο Μαντούβαλο είχε «υπογράψει» συμβόλαιο θανάτου ο Παναγιώτης Βλαστός, σύμφωνα με την αποκαλυπτική κατάθεση της ξαδέρφης του αρχινονού.

mantoyvalos vlastos 88b05

Ακόμη και για τον Πέτρο Μαντούβαλο είχε «υπογράψει» συμβόλαιο θανάτου ο Παναγιώτης Βλαστός, σύμφωνα με την αποκαλυπτική κατάθεση της ξαδέρφης του αρχινονού.

Ο Βλαστός είχε συμβόλαιο θανάτου για τον δικηγόρο- μεταξύ πολλών άλλων όπως προκύπτει- για λογαριασμό του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, ο οποίος ήταν καταδικασμένος για ναρκωτικά και υποστήριζε ότι ο δικηγόρος του χρωστούσε ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Κλειδί» στην οργάνωση του χτυπήματος ήταν η ξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο αρχινονός της ζήτησε να βρει μία φωτογραφία του Πέτρου Μαντούβαλου από το διαδίκτυο και τις διευθύνσεις του σπιτιού και του γραφείου του. Στη συνέχεια, της ζήτησε να βάλει αυτά τα στοιχεία σε ένα φάκελο, χωρίς να αφήσει αποτυπώματα, προκειμένου να τον αφήσει σε σημείο που θα της έλεγε ο ίδιος.

Η Λίτσα Βλαστού παρέδωσε το φάκελο στον πατέρα ενός Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές της Πάτρας και λίγο αργότερα παρέλαβε μέσω ενός δικηγορικού γραφείου του Πειραιά 100.000 ευρώ, από τον Αγγελόπουλο, ως αμοιβή για το συμβόλαιο θανάτου που θα εκτελούσε ο Βλαστός, δίνοντας εντολή μέσα από τη φυλακή. Τελικά όμως, το συμβόλαιο θανάτου ακυρώθηκε.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Μαντούβαλος δήλωσε ότι δεν γνώριζε κανένα από τα μέλη του εγκληματικού κυκλώματος και παραδέχθηκε ότι ανησύχησε ιδιαίτερα για την οικογένειά του, όταν έμαθε για το συμβόλαιο αυτό. Αποκάλυψε επίσης ότι δεχόταν ευθείες απειλές για τη ζωή του κατά τη διάρκεια της δίκης των Πυρήνων στην οποία παρίστατο ως πολιτική αγωγή.
Πηγή

Related posts

Επίτιμο μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και “φίλος” των μασόνων ο Γκίκας Χαρδούβελης

ExnetΗellas

Για πολλές μπάτσες δημοσιογραφοι και κόμματα

ExnetΗellas

Κραυγή απόγνωσης από τη Λέσβο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy