Image default
Uncategorised

Επιστροφή στη δραχμή αναφέρει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

suriza draxmh cffbbΗ παρακολούθηση των δηλώσεων και του τελευταίου υποψηφίου βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ απο τη Συγγρου συνεχίζεται και βγάζει …λαβράκια για το κυβερνών κομμα και την τακτική που ακολουθεί προεκλογικά απεναντι στην Κουμουνδουρου.

syriza drachmi 161dd

Η παρακολούθηση των δηλώσεων και του τελευταίου υποψηφίου βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ απο τη Συγγρου συνεχίζεται και βγάζει …λαβράκια για το κυβερνών κομμα και την τακτική που ακολουθεί προεκλογικά απεναντι στην Κουμουνδουρου.
Σαν βούτυρο στο ψωμί τους ήρθε η δηλωςη του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Γιώργου Χιωτίδη περί παύσης πληρωμών και επιστροφής στη δραχμή.
Συγκεκριμένα ο κ. Χιώτικης δηλωσε τα εξης:
“Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών. Τέλεια και παύλα. Και αν χρειαστεί, προκειμενου να σκοτώσουμε το μισό πληθυσμό της χώρας, θα παμε και στη δραχμή. Τέλεια και παύλα. Με αυτη την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ οτι το ευρώ δεν ειναι φετίχ ειναι απολύτως σωστό “.
Αμεςως η ΝΔ το εκμεταλλεύτηκε και πριν απο λιγο, αφού έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο με τις δηλωσεις του κ. Χιωτίδη σχολίασε:”Τωρα ας το μοντάρει οπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης”.
Πηγή

Related posts

Άμεση πρόσληψη 1.800 εργαζομένων στο Δημόσιο

ExnetΗellas

Όροι Χρήσης

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy