Image default
Εγκληματικότητα

Εκτέλεσαν 13 εφήβους με πολυβόλα επειδή έβλεπαν ποδόσφαιρο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

tzixantistes 13 paidakia bcec4Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο όνομα της θρησκείας προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή τη φορά εκτέλεσαν σε δημόσια θέα 13 εφήβους των οποίων το έγκλημα ήταν ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο!

tzixantistes 13 paidakia bcec4

Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα στο όνομα της θρησκείας προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή τη φορά εκτέλεσαν σε δημόσια θέα 13 εφήβους των οποίων το έγκλημα ήταν ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με τους αυστηρούς θρησκευτικούς νόμους που διέπουν το Ισλαμικό Κράτος κάτι τέτοιο θεωρείται θανάσιμο αμάρτημα.

Όπως αναφέρει η αντιισλαμιστική οργάνωση «Η Ράκκα σφαγιάζεται εν μέσω σιωπής» που συχνά αναμεταδίδει εγκλήματα των τζιχαντιστών, όλα συνέβησαν στη Μοσούλη. Τα παιδιά έβλεπαν σε τηλεόραση το παιχνίδι μεταξύ του Ιράκ και της Ιορδανίας που διεξήχθη στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα.

Όλοι οι έφηβοι συνελήφθησαν και αφού το «έγκλημά» τους ανακοινώθηκε από μεγαφώνου στους δρόμους της πόλης, οι δήμιοί τους τούς μετέφεραν σε κάποια πλατεία, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος.

Οι τζιχαντιστές τους εκτέλεσαν χρησιμοποιώντας πολυβόλα.

Στη συνέχεια, τα πτώματα των νέων αφέθηκαν στο δρόμο προς παραδειγματισμό, ενώ οι γονείς τους δεν μπορούσαν καν να τα πλησιάσουν, υπό των φόβο των τζιχαντιστών.
Πηγή

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Τα σπασμένα του ΑΠΘ τα πληρώνει ξανά ο ελληνικός λαός

Kostas Ermes

Συμπλοκή μεταξύ πολιτών και λιστών στο Παλαιό Φάληρο

Σύλληψη Βρετανού στρατιωτικού νεοναζιστικής ομάδας στην Κύπρο

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy