Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοικτά γραφεία ταυτοτήτων και δήμοι για τις εκλογές 2015

tavtothta ekloges ce7b9Σήμερα κοινοποιήθηκε απο το υπουργείο Εσωτερικών το έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δήμων το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου για τις εκλογές 2015 ώστε να εξυπηρετηθούν οι ψηφοφόροι ενώ ανοικτά θα είναι και τα γραφεία ταυτοτήτων …

tavtothta ekloges ce7b9

Σήμερα κοινοποιήθηκε απο το υπουργείο Εσωτερικών το έκτακτο ωράριο λειτουργίας των δήμων το διήμερο 24-25 Ιανουαρίου για τις εκλογές 2015 ώστε να εξυπηρετηθούν οι ψηφοφόροι ενώ ανοικτά θα είναι και τα γραφεία ταυτοτήτων στα αστυνομικά τμήματα της χώρας ώστε οι εκλογείς να μπορούν να εξυπηρετηθούν εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στις εκλογές 2015 και την εξυπηρέτηση των εκλογέων ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα χωρις προβλήματα, θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών. Μεταξύ αυτών, θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας από τα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.
Οι υπηρεσίες των δήμων θα μείνουν ανοιχτές προκειμένου να εκδίδουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία θα αποστέλλονται με fax στην αρμόδια υπηρεσία. Όπως υπενθυμίζεται, ειδικά τα καταστήματα των ΟΤΑ θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους.
Πηγή

 

Related posts

Πολιτική βία

ExnetΗellas

Πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκαρτ και ξεμπέρδεψε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

ExnetΗellas

“Ξεπουλάτε συνειδητά τη Θράκη” λέει ο Μητροπολίτης Σισανίου-Σιατίστης στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy