Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Καμμένος: Υπόσχεται επαναφορά των μισθών ένστολων και δικαστικών

kammenos uposxetai a7d6bΩς απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού ή εθνικής ενότητας θέτει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

kammenos uposxesh c14cb

Ως απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού ή εθνικής ενότητας θέτει την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

“Θέλω να στείλω ξεκάθαρα το μήνυμα, ότι προϋπόθεση για να συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μία κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ή σε μία κυβέρνηση συνεργασίας ή σε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι ότι θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης, του πυλώνα της Δημοκρατίας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, κατά την επίσκεψή του, το πρωί, στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, στη Φλώρινα.
Πηγή

Related posts

Αυξήθηκε το 2021 ο ελληνόκτητος στόλος επιτυγχάνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ σε μεταφορική ικανότητα

Ο απόλυτος έλεγχος έρχεται! Πλήρη έλεγχο αλλά και πρόσβαση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς θα μπορεί να έχει η εφορία!

ExnetΗellas

Έκλεισε στα 384 ευρώ η εθνική σύνταξη

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy