Image default
Τεχνολογία

Ένα τέστ για τους αναποφάσιστους

anapofasistoi test 187e9Ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφτιαξαν ένα ερωτηματολόγιο με σκοπό να βοηθήσουν όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ρίξουν στην κάλπη στις 25 Ιανουαρίου.

anapofasistoi test 187e9
Ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφτιαξαν ένα ερωτηματολόγιο με σκοπό να βοηθήσουν όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ρίξουν στην κάλπη στις 25 Ιανουαρίου.
Ένα διαδικτυακό  ερωτηματολόγιο έφτιαξαν ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό να διευκολύνουν όσους δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η  διαδικτυακή εφαρμογή επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους με τις θέσεις των κύριων κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Το σύστημα  μπορεί να υπολογίσει πόσο κοντά βρίσκονται οι θέσεις των κομμάτων με αυτές των χρηστών. Τα αποτελέσματα δείχνουν την απόσταση, μικρή ή μεγάλη, που έχουν οι θέσεις των χρηστών από τα κόμματα.

Η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από αποτελέσματα, τα οποία βασίζονται σε διαφορετικές μεθόδους υπολογισμού του πόσο καλά ταιριάζουν οι χρήστες με τα πολιτικά κόμματα. Όπως τονίζουν οι δημιουργοί του Choose4Greece  «δεν είναι σχεδιασμένο να προτείνει στους πολίτες πώς να ψηφίσουν, αλλά, απλώς, να τους επιτρέψει να δουν πού βρίσκονται σε σχέση με τα κύρια κόμματα για μια σειρά ζητημάτων πολιτικής”.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δηλώνουν αναποφάσιστοι κάντε το τέστ πατώντας εδω.
Πηγή

Related posts

Ξεκινάει η παραγωγή του Pony: Παραγγελίες για 25.000 αυτοκίνητα – Θα εφοδιάζεται με τρεις διαφορετικούς κινητήρες

ExnetΗellas

Με τη στήριξη της COSMOTE,ρομποτική με μαθητές δημοτικού

technical

Φορητή συσκευή αλκοτέστ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy