Image default
Ευρώπη

17.000 ευρωπαίοι πολεμούν στις τάξεις των τζιχαντιστών!

takseis tzixantistwn 9aeb6

Η Ευρωπαϊκή υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες ωρύονται για την ισλαμική τρομοκρατία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ χιλιάδες Ευρωπαίοι κατεβαίνουν σε ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της τρομοκρατίας …

takseis tzixantistwn 9aeb6

Η Ευρωπαϊκή υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Ενώ οι Ευρωπαίοι ηγέτες ωρύονται για την ισλαμική τρομοκρατία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ χιλιάδες Ευρωπαίοι κατεβαίνουν σε ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της τρομοκρατίας, την ίδια ώρα στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται και πολεμούν χιλιάδες Ευρωπαίοι σύμφωνα με μια μεγάλη αποκαλυπτική έρευνα της τουρκικής εφημερίδας, Türkiye, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τις ιρακινές μυστικές υπηρεσίες καθώς και από ανώτερες τουρκικές κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας, τουλάχιστον 17 χιλιάδες Ευρωπαίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο και πολεμούν στις τάξεις των Τζιχαντιστών υπό τις «ευλογίες» του ισλαμικού χαλιφάτου που έχει διαπράξει τα φρικτά εγκλήματα κυρίως σε βάρος των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.

Οι περισσότεροι από τους Ευρωπαίους Τζιχαντιστές προέρχονται από την Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ ακόμα και από τις σκανδιναβικές χώρες και την Ισπανία. Μάλιστα οι πιο πολλοί από αυτούς και ιδιαιτέρα οι προερχόμενοι από την Γαλλία, δεν γνωρίζουν λέξη αραβικά και παρ’ όλα αυτά βρίσκονται σε καίρια πόστα στις τάξεις των μαχητών του ισλαμικού Χαλιφάτου.

Σύμφωνα με μια άλλη τουρκική εφημερίδα, την Milliyet, οι Τζιχαντιστές έχουν καλά οργανωμένα κέντρα στην Ισπανία και στην Γαλλία, όπου στρατολογούν τους πολεμιστές που στη συνέχεια και μέσω Τουρκίας αποστέλλονται στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να στελεχώσουν τα ένοπλα τμήματα των Τζιχαντιστών.
Η γνωστή κυρία Boumeddien, που έχει ονομαστεί και «μαύρη χήρα», είναι η υπεύθυνη γι αυτές τις γιάφκες και εδώ και καιρό δρούσε στρατολογώντας μαχητές για το ισλαμικό χαλιφάτο κάτω από την μύτη των ισπανικών και των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, που αν και είχαν υποψιαστεί πολλά δεν είχαν κάνει τίποτα για να την σταματήσουν.

Όπως αναφέρεται, το δίκτυο έχει απλωθεί και στην Τουρκία όπου σύμφωνα με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες τουλάχιστον 7.800 μαχητές του Χαλιφάτου έχουν περάσει στην Τουρκία και από τα τουρκοσυριακά σύνορα έχουν περάσει στην επικράτεια του Χαλιφάτου για να πολεμήσουν με τους Τζιχαντιστές.
Μάλιστα οι Τούρκοι κατηγορούν τους Γάλλους και τους Ισπανούς ότι δεν έδειξαν τη απαραίτητη υπευθυνότητα για την εξάρθρωση των πυρήνων των Τζιχαντιστών στις χώρες τους και όλα αυτά την ίδια ώρα που στην ίδια την Τουρκία έχει αποκαλυφτεί ότι οι Τζιχαντιστές έχουν τουλάχιστον πέντε μεγάλα στρατηγεία από όπου οργανώνονται πολεμικές επιχειρήσεις στην Συρία και στο Ιράκ και από όπου ρέει το χρήμα στο χαλιφάτο για την οργάνωση των μαχητών.

Το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στην γαλλική πρωτεύουσα καθώς έχει γίνει φανερό ότι στις τάξεις των Τζιχαντιστών βρίσκονται χιλιάδες Ευρωπαίοι, κυρίως αστικών οικογενειών, που δοκίμασαν την απογοήτευση από τα δυτικά πολιτιστικά πρότυπα και για να βρουν κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον στην ζωή τους καταφεύγουν στους εξτρεμιστές ισλαμιστές που έχουν βάψει τα χέρια του με το αίμα χιλιάδων αθώων στην μέση Ανατολή.

Κατά τα άλλα οι υποκριτές της Ευρώπης φωνάζουν για την ελευθερία του λόγου και κατά του ρατσισμού!

Πηγή ΝikosΧeiladakis

Τούρκος βουλευτής: “Το κράτος δεν εμποδίζει αποτελεσματικά τις εντάξεις στην ISIS και την Αλ Κάιντα”

Ο Αττίλα Καρτ, βουλευτής Ικονίου του CHP έκανε γραπτή ανακοίνωση σχετικά με το ύψος στο οποίο έφτασαν οι εντάξεις ατόμων σε ISIS και Αλ Κάιντα. Ο Καρτ υποστήριξε πως το κράτος δεν εμποδίζει αποτελεσματικά τις εντάξεις σε ISIS και Αλ Κάιντα.

Ο Καρτ στην δήλωση του ανέφερε:

“Οι εντάξεις που γίνονται από την πλευρά της Τουρκίας σε οργανώσεις όπως  ISIS, Αλ Κάιντα και άλλες παρόμοιες έφτασαν σε ανεξέλεγκτα επίπεδα. Με ανησυχία παρατηρείται πως το κράτος έναντι αυτών των αναπτυσσόμενων λόγω ιδεολογική δέσμευσης εντάξεων, δεν παρεμβαίνει αποτελεσματικά και δεν καταβάλλεται προσπάθεια παρεμπόδισης. Για χάρη των εθνικών μας συμφερόντων και της ασφάλειας των πολιτών μας, προς το παρόν δεν σχολιάζουμε περαιτέρω”.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος
Πηγή

Related posts

Τι αναφέρει μια Ελληνίδα για το χτύπημα στο Βέλγιο

technical

Το πάρτι της Deutschlad AG στην Ελλάδα

ExnetΗellas

325.000 Ισλανδοί «έφτυσαν»… μισό δισ. Ευρωπαίους της ΕΕ!

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy