Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Οργή στα στελέχη της ΝΔ για την τροπολογία Ρωμανού: “Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του αναρχο-τρομοκράτη”

rwmanos

“Υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη” έγραψε με θάρρος η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών, στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζοντας την απόφαση να δοθεί εκπαιδευτική άδεια στο Νίκο Ρωμανό.

Μάλιστα αναφέρει πως «θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους».

Η Χριστίνα Σιδέρη  επιβεβαίωσε το defencenet.gr όταν χθες αναφέραμε ότι η ΝΔ μετά το απόλυτο ρεζίλεμα με την αποδοχή των παράλογων αιτημάτων και την νίκη του ληστή Ν.Ρωμανού έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα να ψαρέψει ψήφους στην δεξιά “δεξαμενή”. Δείχνει ομως και την κατάντια της άλλοτε δεξιάς παράταξης η οποία έχασε το στίγμα της και την ταυτότητά της. Ουδείς πλέον γνωρίζει τι είναι η ΝΔ και τι αντιπροσωπεύει.

Ολόκληρο το σχόλιο της Χριστίνας Σιδέρη

sider-face-1

«Ντροπή σας που υποκύψατε στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του αναρχοτρομοκράτη. Ντροπή σας που μας ξεφτιλίσατε. Προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα και θα τιμωρηθείτε γιατί επιβραβεύσατε για άλλη μία φορά τη διαφθορά, τους εκβιασμούς και τις τακτικές των ξεφτιλισμένων του ΣΥΡΙΖΑ. Από εδώ και στο εξής θέτω ως σκοπό ζωής να ξεσηκώσω τους γονείς όλων των παιδιών που φοιτούν στο ΤΕΙ για να αντιδράσουν και να προστατεύσουν τις ζωές των παιδιών τους από τους τρομοκράτες τους οποίους αφήνετε ελεύθερους. Αυτή τη νίκη των τρομοκρατών, των αναρχικών, των παρακρατικών και των παντός είδους εγκλημάτων, ενάντια σε όλους εμάς που επιλέξαμε να είμαστε να είμαστε νόμιμοι».   

Υπενθυμίζεται πως η Χριστίνα Σιδέρη μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά, σε ανάρτησή της στο facebook είχε γράψει: «Να συλλάβουν αμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ψηφοφόρους τους»

«Να συλλάβουν αμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ψηφοφόρους τους» και συνέχιζε «αναρχοκομμουνιστές, η καινούργια πτέρυγα σας περιμένει, γράφει η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών, η οποία ζήτησε να συλληφθούν όλα τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αρκετές δολοφονίες, όπως αυτές της Marfin.

Κλείνοντας μάλιστα το κείμενο της, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς».

Μόλις χθες γράφαμε ότι η πίεση εκ των δεξιών νιώθει πλέον η ΝΔ μετά τον χειρισμό της υπόθεσηςτου ληστή και αυτοπροσδιοριζόμενου ως ένοπλου επαναστάτη Ν.Ρωμανού, όπου ολόκληρη χώρα σύρθηκε πίσω από τις επιδιώξεις ενός βαρυποινίτη, και στο τέλος κέρδισε!
Όλοι οι βαρυποινίτες θα βγουν έξω για να σπουδάσουν! Mέλη της ΚΟ της ΝΔ όπως αποκαλύπτουν στο defencenet.gr δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα με την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία έρχεται σε αντιδιαστολή με την στάση που τήρησε η κυβέρνηση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις δημιουργούνται ακόμα περισσότερα προβλήματα με το δεξιό “ακροατήριο” της ΝΔ.
Η δυσφορία καταγράφονταν ήδη στις δημοσκοπήσεις, πόσω μάλλον τώρα που η υπόθεση είχε επιτυχή κατάληξη για τον Ν.Ρωμανό δίνοντας έτσι το “καλό” παράδειγμα, στην νεολαία ότι μπορεί να πάρει ένα καλάσνικοφ, να ληστέψει μια τράπεζα ή ότι άλλο είναι της αρεσκείας της και μετά να επικαλεστεί ένα ωραίο ιδεολογικό “περιτύλιγμα” και να ακυρώσει την όποια ποινή κάνοντας απεργία πείνας, ή…κρατώντας την αναπνοή μέχρι να σκάσει.
Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα γίνει καθόλου αποδεκτό από τους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς, στην δεξαμενή της οποίας η ΝΔ “ψαρεύει” σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Η “δεξαμενή” αυτή αποτελείται από νοικοκυραίους, οικογενειάρχες, και πατριώτες που δεν έχουν σαν όραμά τους μια Αθήνα να καίγεται λόγω της απεργίας πείνας ενός 20χρονου ληστή, αλλά ούτε και θέλουν βαρυποινίτες, τρομοκράτες και άλλοι ποινικοί να κυκλοφορούν έξω ελεύθερα, σαν να μην τιμωρήθηκαν ποτέ.
Στην ουσία κέρδισε τα δικαιώματα των υπόλοιπων Ελλήνων, χωρίς τις υποχρεώσεις τους όμως, καθώς αυτοί στους καιρούς του Μνημονίου έχουν γίνει part time ελεύθεροι πολίτες, αλλά ο Ν.Ρωμανός δεν θα έχει το άγχος να πληρώνει ληστρικούς, φόρους λογαριασμούς, ή το άγχος να μην απολυθεί από την εργασία του.
Αυτό είναι κάτι που ο δεξιός ψηφοφόρος δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Πηγή

Related posts

Δελαστίκ: Προβλέπει κατάρρευση της κυβέρνησης μετά τις εκλογές λόγω του ΠΑΣΟΚ και νέες εθνικές εκλογές στα τέλη Ιουνίου!

ExnetΗellas

Βρετανία,Γαλλία,Γερμανία και Ιταλία οφείλουν πάνω από 2 δίς

ExnetΗellas

Ο Κομνηνός Γεώργιος στα “Τουμπιώτικα 2022″100 χρόνια απο την Μικρασιατική καταστροφή 1922-2022.

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy