Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέβεια πρός τα θεία έδειξε η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για εκλογή Π.τ.Δ. εν μέσω εορτών Χριστουγέννων

ekloges giortes

Δεν έχουν το Θεό τους στην κυβέρνηση καθώς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων.

Ποιος το σκέφτηκε αυτό και ποιος είχε την ιδέα σε μία από τις μεγαλύτερες εορτές της χριστιανοσύνης να μπει η χώρα και ο ελληνικός λαός σε εκλογική διαδικασία; Μόνο η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα μπορούσε να επιβάλει κάτι τέτοιο.

Πολλοί βουλευτές και από το κυβερνών κόμμα δεν έκρυβαν την απογοήτευση τους για την ενέργεια αυτή του πρωθυπουργού που χαρακτηρίζεται ανίερη. Φαίνεται πώς για ακόμη μία φορά ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη έρμαιο του Ευάγγελου Βενιζέλου και πήρε μία απόφαση σίγουρα με μεγάλο ρίσκο, αλλά και κόστος.

Τέτοιου είδους διεργασίες προσβάλουν κατ’ αρχήν τα Θεία, τη θρησκευτική πίστη. Το να βάζει κανείς σε μία χώρα όπως η Ελλάδα το θρησκευτικό στοιχείο στην άκρη για χάριν πολιτικών παιγνίων είναι το άκρων άωτον του αντιχριστιανισμού. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μόνο η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το κάνει όμως και ο κ. Σαμαράς.

Υπήρχε περίπτωση μέσα σε ραμαζάνι εν παραδείγματι να υπάρξουν τέτοιου είδους πολιτικές εξελίξεις; Όχι μόνο δεν επρόκειτο να συμβεί, αλλά και αν συνέβαινε θα τους λιθοβολούσαν, θα τους έσφαζαν επι τόπου.

Είναι πρωτοφανές εν μέσω της Αγίας Εορτής των Χριστουγέννων, την ώρα που οι Έλληνες θα πηγαίνουν στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί μπας και δουν καλύτερες ημέρες η κυβέρνηση να επιδίδεται σε πολιτικούς μακιαβελισμούς…

Και εκτός των άλλων, η κυβέρνηση που υποτίθεται πώς κόπτεται για την οικονομία της χώρας έρχεται να βάλει «νάρκη» στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων και να την πυροδοτήσει με τις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα παραλύσει όλο το σύστημα, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι 180 και πάμε σε εκλογές τότε είναι που θα ολοκληρωθεί η καταστροφή.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός που προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες και μάλιστα μέσα στα Χριστούγεννα; Η κυβέρνηση και αυτό ως φαίνεται θα την βγει ξινό.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν τις θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάβολος…

Πηγή

Related posts

Μπερδεύεται περισσότερο η έρευνα για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

victoria.exnet

Ανανέωση Ελληνορώσικων σχέσεων

ExnetΗellas

Αέρας ανασχηματισμού με τη ΝΔ στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy