Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Β.Καπερνάρος: “Αισθάνεστε Έλληνες ή Τούρκοι” πρός ΣΥΡΙΖΑ

kapernaros dhlvsh

Την αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου προκάλεσε το αίτημα των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για δίγλωσσα νηπιαγωγία στη Θράκη με πρώτη γλώσσα του τουρκική και δεύτερη την ελληνική και τους ρώτησε, “αισθάνεστε Τούρκοι ή Έλληνες;”.

«Μετά το αίτημα που εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Καρά Γιουσούφ για τη δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων, αλλά και τη δημιουργία τουρκικού τμήματος στο Πανεπιστήμιο της Θράκης, υποχρεούμαι να ρωτήσω ποια είναι η σκοπιμότητα των δηλώσεων αυτών και σε τι θα εξυπηρετούσε η πραγματοποίηση αυτών των αιτημάτων», αναφέρει σε δήλωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Αθήνας, Βασίλης Καπερνάρος.

«Επίσης, ερωτώ τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, αν οι θέσεις των δύο βουλευτών του απηχούν τις επίσημες θέσεις του κόμματος. Αν τις απηχούν, γιατί δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του ή αν όχι, γιατί δεν τις απορρίπτει δημόσια.

Τέλος, ερωτώ και τους δύο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, αισθάνονται Έλληνες ή Τούρκοι;», διερωτήθηκε ο κ. Καπερνάρος.

Πηγή

Related posts

Δημοσκόπηση GPO: Ικανοποιεί το “συστήμα” και βγάζει πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 0,5% από τη ΝΔ

ExnetΗellas

Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ για τη δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης

Προβάδισμα έχει το ΣΥΡΙΖΑ με 3,5%

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy