Image default
Υγεία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ υπεύθυνη για την επιδημία του Έμπολα (βίντεο)

bilderberg

Σκόπιμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις εξαπάτησαν τον κόσμο λέγοντας ότι η φονική επιδημία του ιού Έμπολα ξεκίνησε από τη Δυτική Αφρική.

Η αλήθεια είναι… ότι ο πραγματικός ένοχος για το θάνατο των περίπου πέντε χιλιάδων ανθρώπων που έχουν πεθάνει μέχρι τώρα εξαιτίας του ιού είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για το ότι τα μέλη της απάνθρωπης αυτής ελίτ βρίσκονται πίσω από την επιδημία, όπως π.χ. το ότι η Λέσχη σχετίζεται με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

Ωστόσο, ισχυρότερη όλων είναι η αποκάλυψη των ονομάτων που συμμετείχαν στην τελευταία συνάντηση της Λέσχης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα φέτος στην Κοπεγχάγη. Εκτός από πολιτικούς, επιχειρηματίες, βιομηχάνους και δημοσιογράφους, στην πρωτεύουσα της Δανίας βρέθηκαν φέτος γιατροί, βιοχημικοί και εκπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών!

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιοι από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι σχετίζονται με διάφορους τρόπους με την επιδημία του Έμπολα:

– Η Καναδή Heather Munroe-Blum: καθηγήτρια Ιατρικής και Επιδημιολογίας, καθώς και επίτιμη πρύτανης του Πανεπιστημίου McGill

k.jpg

Δανός Jørgen Huno Rasmussen: πρόεδρος του Ιδρύματος Lundbeck, το οποίο επενδύει σε θέματα υγείας και συνεργάζεται με φαρμακευτικές

d.jpg

-O Δανός Søren-Peter Olesen: μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Carlsberg και καθηγητής Βιοϊατρικής

o.jpg

Ολλανδή Edith Schippers: υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Αθλητισμού

ol.jpg

Πορτογάλος Paulo Macedo: υπουργός Υγείας

p.jpg

Αμερικανός Reed Kasim: δήμαρχος της Ατλάντα, ο οποίος επέβλεπε τους δύο Αμερικανούς ιεραποστόλους που επέστρεψαν από την Αφρική και θεραπεύτηκαν με ένα θαυματουργό εμβόλιο.

dh.jpg

Η παρουσία τους στη συνάντηση του Ιουνίου ίσως δημιουργούσε ερωτήματα, ως προς την επιλογή τους, αλλά τώρα, μετά το «ξέσπασμα» του ιού, οι απαντήσεις δόθηκαν…

{youtube}YEDgJQdjv1A{/youtube}

{youtube}5B1PX1XeZ_s{/youtube}

Πηγη

Related posts

Επιχειρηματικό διαμάντι αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά η Λουξ

ExnetΗellas

Κορονοϊός: Το φθινόπωρο πιθανότατα να χρειαστεί και 4η δόση

Kostas Ermes

Γιατί δεν αναγνωρίζουν τους αγαπημένους τους οι ασθενείς με Αλτσχάιμερ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy