Image default
Παιδί

Μαθητές από τον Έβρο διαμαρτυρήθηκαν στο γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας (ΒΙΝΤΕΟ)

600

Μαζική ήταν η συμμετοχή μαθητών της Ορεστιάδας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωι.

Οι μαθητές

πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης, πέρασαν από τις καφετέριες όπου συχνάζουν για να στείλουν ακόμη ένα μήνυμα και κατέληξαν στο γραφείο του υφυπουργού παιδείας Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.
Η τράπεζα θεμάτων, οι αλλαγές που θα γίνουν, ήταν από τα βασικά αιτήματα της διαμαρτυρίας όχι μόνο στην Ορεστιάδα, αλλά και σ” όλες τις πόλεις της Ελλάδας, όπου πραγματοποιήθηκαν πορείες.

Δεν έλειψαν όμως και συνθήματα και αναφορές κατά της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και τη μη ύπαρξης ουσιαστικής ενισχυτικής διδασκαλίας στα σχολεία.

Αντιπροσωπία των μαθητών,σύμφωνα μετο thrakinea.gr, παρέδωσε ψήφισμα στο γραφείο του υφυπουργού παιδείας και ζήτησε να συναντήσει τον κ. Δερμεντζόπουλο, μόλις επιστρέψει στην Ορεστιάδα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία.

{youtube}KqgIMzyHDZs{/youtube}

Πηγη

Related posts

Η Προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη Δημοτικού ! Για γερά στομάχια και νευρα…..!!!

ExnetΗellas

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ

ExnetΗellas

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- ΕΝΤΑΣΗ στο Πανεπιστήμιο – Φοιτητές ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ τους Καθηγητές και τη Σύγκλητο στην αίθουσα συνδριάσεων- Αποχώρησε από τη Σύγκλητο ο πρύτανης!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy