Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Ποιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν με μείωση μισθού

dimosios ipalilos 44

«Κανένας δημόσιος υπάλληλος σήμερα δεν κινδυνεύει με μείωση μισθού» σημείωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ, διευκρινίζοντας ότι εξαίρεση αποτελούν όσοι «απολαμβάνουν την λεγόμενη προσωπική διαφορά σε σχέση με συναδέλφους τους που βρίσκονται στην ίδια θέση, επειδή οι αποδοχές τους δεν προσαρμόστηκαν πλήρως όταν εφαρμόστηκε το ενιαίο μισθολόγιο».

Παράλληλα επανέλαβε ότι ο κύκλος των απολύσεων, για τις οποίες έχει δεσμευθεί η χώρα απέναντι στους δανειστές, θα είναι ο τελευταίος, τονίζοντας ότι «όποιες απολύσεις γίνουν μέσα στο 2015 και το 2016 θα αφορούν περιπτώσεις υπαλλήλων – «απατεώνων που μπήκαν από την πίσω πόρτα».

«Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις όχι μόνο για να κλείσει ο τελευταίος γύρος διαπραγμάτευσης με την Τρόικα με τη σημερινή της μορφή, αλλά γιατί είναι αναγκαίες» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Πηγη

 

Related posts

4,7 τρισεκατομμύρια κ.μ. φυσικού αερίου έχουν τα ελληνικά ύδατα σύμφωνα με το Forbes

ExnetΗellas

Εθνικό φιάσκο χαρακτηρίζεται η επιμήκυνση του ελληνικού χρέους – Η Γερμανική πρόταση λόγω της οποίας η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι υπερήφανη

ExnetΗellas

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο κτήριο της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy