Image default
Τεχνολογία

Τι θα γίνει με τα ελαττωματικά Αυτοκίνητα των Μercedes-Τoyota; Παιχνίδια με το θάνατο απο τo Yπουργείο Μεταφορών

merc-toyo“Ο ΘΑΝΑΤΟΣ έχει στήσει καρτέρι πάνω από την Ελλάδα, αφού οι συμπληγάδες πέτρες ενισχύονται συμπληρώνονται και άλλες, πιο βαριές, ώστε να μην ξεφύγει ο απλός Έλληνας πολίτης και η οικογένειά του που αν δεν ανταποκριθεί στους ήδη δυσβάσταχτους φόρους

που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια ακόμα και αν είναι άνεργος, συνθλίβεται πανηγυρικά στο βωμό της ανάπτυξης από τους έμπειρους τεχνοκράτες που δουλεύουν νυχθημερόν για να κλείσουν όλες τις τρύπες ώστε να μην τους ξεφύγει ούτε μία αθώα ψυχή, σε μία χώρα που έχει πλεόνασμα και βαδίζει σταθερά με μεγάλα βήματα προς στην αποκατάσταση των αδικιών. Εκεί μέσα βαθειά, μέσα από τις συμπληγάδες πέτρες ακούγονται οι βασανισμένες κραυγές απόγνωσης των άνεργων απλών οικογενειαρχών, που βλέπουν ότι πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής και σε λίγο θα τους συνθλίψουν και μετά θα συνθλιβούν οι οικογένειές τους.

Αυτές τις κραυγές έχει ακούσει ο θάνατος και έχει μονιμοποιηθεί πάνω από την Ελλάδα αλλά επειδή ο προθάλαμος των μελλοθανάτων έχει γεμίσει, αφού οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι τεχνοκράτες δεν πτοούνται και στοιβάζουν τον ένα πάνω στον άλλο για να μην ξεχαστεί κανένας απ’έξω, έτσι ο θάνατος έχει καλέσει και όλους τους υπόλοιπους βοηθούς του από την Γερμανία και την Ιαπωνία να έλθουν και αυτοί πάνω από την Ελλάδα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην μεταφορά τους προς τον άλλο κόσμο. Ήδη ξεχάστηκε η καταδίωξη μέχρι θανάτου του άνεργου φοιτητή (που δεν είχε πληρώσει 1,20 ευρώ δηλ. ένα εισιτήριο) από τους κυνηγούς (κεφαλών) του ΟΣΥ που εκπαιδεύονται από άλλους αδίστακτους τεχνοκράτες και αμείβονται με το (κεφάλι) δηλ. πόσα πρόστιμα κόβουν την ημέρα και όλοι μαζί κατευθύνονται από τον Γενικό Δ/ντή, ο οποίος με αντιμετώπισε με πολύ σκληρό και απάνθρωπο τρόπο όταν του ζήτησα να κάνει έκπτωση στο πρόστιμο που μας είχε επιβληθεί λόγο ανεργίας.

Την ίδια στιγμή που οι απροστάτευτοι Έλληνες στο (ξέφραγο αμπέλι) στοιβάζονται ό ένας πάνω στον άλλον στον προθάλαμο των μελλοθανάτων, δισεκατομμυριούχοι με καταδίκες σε βάρος τους αλληλογραφούν με τα Ελληνικά Υπουργεία που τους στέλνουν το ένα έγγραφο πίσω από το άλλο για δεκαετίες, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να λογοδοτήσουν και μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Η αναφορά-καταγγελία κατατέθηκε στις αρχές 2008 για θανατηφόρα ελαττώματα που παρουσιάστηκαν στα οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας TOYOTA-MOTOR-CORPORATION, μέχρι και τις αρχές του 2014 ακόμα αλληλογραφούσαν όλοι μεταξύ τους για να διευκρινιστούν τα προβλήματα που είχε και έχει ακόμα η TOYOTA –MOTOR-CORPORATION που σπέρνουν τον θάνατο χωρίς κανένα αποτέλεσμα, αφού παραδέχονται ακόμα μία φορά από το υπουργείο μεταφορών με την από με αριθ.πρωτ. 64236/3900—17/2/2014 ότι δεν έχουν την αρμοδιότητα αλλά και ούτε έχουν την δυνατότητα να διαπιστώσουν ποιος λέει την αλήθεια για τα προβλήματα θανάσιμες /βλάβες ανάμεσα στους εκπροσώπους της αυτοκινητοβιομηχανίας TOYOTA MOTOR CORPORATION και του Τεχνικού Σύμβουλου του Ελληνικού κράτους Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), αγνόησαν παντελώς την επιστολή που έστειλα στο Υπουργείο Μεταφορών με αριθ. πρωτ. 55869—15/10/2009 κοινοποιώντας την ταυτόχρονα και στην γενική γραμματεία καταναλώτη με αριθ. πρωτ. Ζ2-25786—15/10/2000. Ποτέ δεν παρέλαβα την επιστολή με αριθ. πρωτ. 64236/3900 αλλά όταν τους ρώτησα γιατί δεν μου την κοινοποίησαν , μου είπαν ότι χάθηκε και μου συνέστησαν να υποβάλω νέο αίτημα για να μου δοθεί, πέρασαν μάλιστα δύο μήνες μέχρι να μου την δώσουν στις 17/2/2014. Μόλις μου την έδωσαν κατέθεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κατά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ. Το παζάρι του θανάου πρέπει να σταματήσει πριν θρηνήσουμε και άλλο συμπολίτη μας .Κύριοι του MAKELEIO.GR σας καλεί το καθήκον σας διώξτε τα σύννεφα του θανάτου, πάνω από την Ελλάδα.

Συνεχίζω να ρωτάω τους Έλληνες που έχουν αυτοκίνητα των MERCEDES-BENZ-DAIMLER & TOYOTA MOTOR CORPORATION αν έχουν ενημερωθεί; Στους εκατό ζήτημα να έχει ενημερωθεί ο ένας. Τι σκοπεύετε να κάνετε; Θέλετε να μοιράζω χαρτιά (φωτοτυπίες με όλες τις Δ/σεις στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ )για να διαβάσουν μόνοι τους τις αποκαλύψεις στο makeleio.gr;”

Παναγιώτης Σπίνουλας

Πηγή

Related posts

Φορητή συσκευή αλκοτέστ

technical

Tα 8 από τα 10 κορυφαία brands του πλανήτη είναι από τον χώρο της τεχνολογίας

technical

Ψηφιακές συσκευές: ο νέος καλύτερος “φίλος” του ανθρώπου

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy