Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζει να προκαλεί ο Δ.Παπαδημούλης λέγοντας πως ο Κομμάτης απείλουσε να τον σκοτώσει

PapadimoulisΣυνεχίζει να προκαλεί χωρίς αιδώ, χωρίς τον ελάχιστο σεβασμό στη μνήμη του αδικοχαμένου στρατιωτικού, χωρίς καν να περιμένει να ταφεί ο δολοφονημένος νέος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στους λόγους που εξύβρισε και συκοφάντησε τον ΕΠΟΠ δεκανέα Ιωάννη Κομμάτη (διαβάστε σχετικά εδώ).

Πριν λίγο ξεπέρασε ακόμα και αυτον τον χειρότερο εαυτό του και υποστήριξε ψευδώς ότι μιλώντας στον Real FM, ότι “ο νεκρός απειλούσε να τον σκοτώσει”!

“Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας.

Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστιγκα. Είπα ότι οι ένοχοι αυτών των δύο πρέπει να τιμωρηθούν με αυστηρό τρόπο γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία”.

Πουθενά φυσικά και σε καμία ανάρτηση στα κονωνικά δίκτυα δεν απειλούσε νε τον σκοτώσει ο δολοφονημένος. Εξέφραζε απόψεις, όπως το τι περίμενε τους Ελληνες αν η Αριστερά έπαιρνε την εξουσία και πώς θα μπορούσε να αντιδράσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις.

Τα λοιπά περί “απειλών για την ζωή του” τα αφαίρεσε ο Δ.Παπαδημούλης από το μυαλό του!

Συνεχίζοντας και αναφερόμενος στην αντίδραση του αδελφού του Ιωάννη Κομμάτη (ενός ιδιαίτερα αγαπητού στην υπηρεσία του, στελέχους των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων), φυσικά αρνήθηκε να απαντήσει και μάλιστα προκάλεσε ακόμα περισσότερο λέγοντας: “Οτι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;”.

Ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Από την εποχή των αρχαίων χρόνων οι Ελληνες σέβονταν τους νεκρούς τους, ακόμα και τους εχθρούς τους που είχαν σκοτώσει στο πεδίο της μάχης και στο σύγρονο ελληνικό δίκαιο υπάρχει αδίκημα “προσβολής μνήμης τεθνεώτος”.
 
Αλλά άμα είσαι πολιτικά και ηθικά εκφυλισμένος, ούτε τους νεκρούς δεν σέβεσαι.

Πηγή

Related posts

Πρόστιμο για εθελοντές συζητούν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ExnetΗellas

Η επίσκεψη Μέρκελ και το ξεθωριασμένο Ευρωπαϊκό όραμα

ExnetΗellas

Οριστηκοποιήθηκε η πώληση της ΕΛΒΟ

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy