Image default
Πολιτισμός

Η άποψη που επικρατεί για το “τέμενος” στην Αθήνα

tzami-21Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με στατιστικές του ΟΗΕ του χρόνου οι μετανάστες στην Ελλάδα, οι περισσότεροι παράνομοι και μουσουλμάνοι θα ανέρχονται (αν δεν τους υπερβαίνουν) σε 4.200.000 (πρώτο συνημμένο). Ή θα υπερβαίνουν το 2019, κατά τον έγκριτο δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό τα 5.000.000 (δεύτερο συνημμένο).

Και όλα αυτά χωρίς ουσιαστικό εμπόδιο της εισόδου νέων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Πράγμα που συμβαίνει από τότε που η φύλαξη των συνόρων αφαιρέθηκε από τον Σημίτη από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Συνεπώς, αν δεν έγινε ήδη η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα (κατά πλειοψηφία κατοίκων) σύντομα θα γίνει. Και σε μία μουσουλμανική χώρα θα υπάρξει τέμενος ακόμα και στην Ακρόπολη.

Εκτός αν υποχρεωθούν οι γνωστοί «πατριώτες» κρατούντες (και μη κρατούντες και αναμένοντες την «σκυτάλη»), σε απέλαση των παράνομων λαθρομεταναστών.

Ή επειδή η φράση «ενοχλεί» τα «ανθρωπιστικά» ανθελληνικά αισθήματα «ελλήνων» πολιτικών μας, οι μη νόμιμοι.

Με συνεχώς αφικνούμενους.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι το ότι η ανέγερση παρόμοιου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και δη κάτω από την Ακρόπολη οριστικοποιεί την παράδοση της Ελλάδας και την οριστική καταστροφή μετά απο όλα αυτά του Ελληνισμού.

Συνέπεια τούτου θα πρέπει να είναι η απαίτηση ότι η απόφαση για οποιοδήποτε τέμενος ή τεμένη θα πρέπει να ληφθεί μετά την απέλαση των λαθρομεταναστών. Κάθε άλλη ενέργεια αποτελεί άλλη μία εσχάτη προδοσία εναντίον του Ελληνισμού και οδηγεί στην εξαφάνιση του.

Ευριπίδης ΜπίλληςΤ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Καταστροφική η μείωση ωραρίου των καταστημάτων

Kostas Ermes

The Straits of Chimera: Η ιστορία του πρώτου Έλληνα (Ευρωπαίου) που «πάτησε» στον Καναδά

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Ο Μητσοτάκης κάποτε ζητούσε παραιτήσεις τώρα γιατί δεν παραιτείται?

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy