Image default
Παιδί

Σήμερα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ

panelladikes-epal
Στη δημοσιότητα θα δοθούν σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Περί τις 13:00, οι υποψήφιοι θα μπορούν να δούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Οι βαθμοί θα αναρτηθούν, επίσης, στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα δοθούν οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων. Οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει, μέχρι την Παρασκευή 4/7, να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες.

Πηγή

Related posts

Η Προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη Δημοτικού ! Για γερά στομάχια και νευρα…..!!!

ExnetΗellas

Μαθητές από τον Έβρο διαμαρτυρήθηκαν στο γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας (ΒΙΝΤΕΟ)

ExnetΗellas

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- ΕΝΤΑΣΗ στο Πανεπιστήμιο – Φοιτητές ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ τους Καθηγητές και τη Σύγκλητο στην αίθουσα συνδριάσεων- Αποχώρησε από τη Σύγκλητο ο πρύτανης!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy