Image default
ΕΛΛΑΔΑ

«Καρικατούρα» χαρακτήρισε ο Χρυσοχοίδης το κόμμα του Βενιζέλου

xrisoxoidis-7Μετά την αρχηγική εμφάνιση που έκανε χθες ο κ. Χρυσοχοίδης, ο Eυάγγελος Βενιζέλος εμφανίστηκε ενοχλημένος τονίζοντας ότι είναι γελοία η συζήτηση περί ηγεσίας.

Ο κ Χρυσοχοίδης σε ερώτηση κατά πόσον προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως τον ενδιαφέρουν οι αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν για τη χώρα και το μέλλον της παράταξης.

Τόνισε, πάντως, με νόημα «μετά από τόσα χρόνια αισθάνομαι την υποχρέωση να την υπερασπιστώ (την παράταξη) και να αναλάβω την ευθύνη για τα όποια λάθη έχουν γίνει αλλά και για το μέλλον της».

Δεν δίστασε, μάλιστα, να χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ «καρικατούρα», καθώς, όπως είπε, δεν έχει μία διακριτή προοδευτική ταυτότητα, που να το καθιστά εκλόγιμο και επεσήμανε πως πριν από το όποιο θέμα ηγεσίας, το επικείμενο Συνέδριο θα πρέπει να ασχοληθεί με τις θέσεις του κόμματος και να αποσαφηνιστεί η ιδεολογικοπολιτική του ταυτότητα.

Η απάντηση ήρθε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος χαρακτήρισε «γελοία» τη συζήτηση περί ηγεσίας, ενώ υπάρχουν, όπως είπε, πολύ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τη χώρα, την κοινωνία και την παράταξη, για να προσθέσει ότι «είναι προκλητική και ανιστόρητη η εξίσωση προσώπων με τελείως διαφορετική στάση, αίσθηση ευθύνης και τελείως διαφορετικό πολιτικό αποτέλεσμα».

Αφήνοντας αιχμές προς πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποστασιοποιηθεί από το κόμμα, είπε ότι η αλαζονεία κατά του ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε από όσους την εξέφρασαν και πως η αποστασιοποίηση από «το ΠΑΣΟΚ του σήμερα», από «το λεγόμενο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου», μια αποστασιοποίηση «χωρίς ήθος» που συνοδεύτηκε από «πρόθυμη συνεργασία με το λεγόμενο «ΠΑΣΟΚ του χτες» ή «του προχτές απορρίφθηκε εκλογικά αλλά και αισθητικά».

Πηγή

Related posts

Άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Παραμένει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους

Kostas Ermes

Bεβαίωση εμβολιασμού κατά του νέου κορωνοϊού μπορούν να λαμβάνουν από σήμερα Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, όσοι πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις του εμβολίου

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσεται ο δήμος Ωρωπού Ανατολικής Αττικής

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy