Image default
Εθνικά Θέματα

Έδιωξαν τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικου αγώνα Γ. Δαραβίγκα επείδη συμμετίχε στο Μακελειο

daravigas2“Θερμοπληξία” προκάλεσε στους αυλοκόλακες του Μαξίμου η δημοσιοποίηση από το makeleio.gr της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, όπου διορίστηκε αμισθί στη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο πρόεδρος του “Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα” ,Γιάννης Δαραβίγκας.

Βλέπετε “ποινικοποιήθηκε” λόγω της δυναμικής παρουσίας του στις εκπομπές του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4″.

Αμέσως έσπευσαν τα “μαγαζάκια” της δικομματικής κυβέρνησης να αναπαράγουν τεχνητά και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα με πηχυαίους τίτλους όπως: “Πέλεκυς στον Δαραβίγκα με εντολή Μαξίμου”.

Τα τσιράκια του συστήματος μόλις πληροφορήθηκαν την τοποθέτηση του Γιάννη Δαραβίγκα έπεσαν σαν κοράκια να τον φάνε!

Τις τελευταίες ώρες θα διαβάσετε διάφορα πικρόχολα  και φωστήρες των διαπλεκόμενων ΜΜΕ σκαρφίστηκαν απίστευτες παρασκηνιακές διεργασίες πίσω από τον φερόμενο “αποκεφαλισμό” του Γιάννη Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ.

Άλλοι γράφουν πως πρώην υπουργός απείλησε θεούς και δαίμονες για να απομακρυνθεί ο πρόεδρος του “Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα”.

Άλλοι πάλι λένε πως ήταν απόφαση του Μάκη Βορίδη.

Κάποιοι αναφέρουν πως μόλις ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του ΟΚΑΝΑ, τότε ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές δεν γνώριζε τίποτα και μόλις το έμαθε ζήτησε άμεσα την απομάκρυνσή του. Και με την εντολή του Σαμαρά ο κ. Δαραβίγκας άμεσα τέθηκε εκτός ΟΚΑΝΑ.

Σε σχετικό δημοσίευμα επικαλούνται πιέσεις προς τον πρώην Υπουργό υγείας , Άδωνι Γεωργιάδη για να “καθαρίσει” τον Γιάννη Δαραβίγκα.

Για την ιστορία πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ είχε αναλάβει τον περασμένο Μάρτιο, μετά τη σχετική εισήγηση της τέως υφυπουργού Υγείας, κυρίας Ζέττας Μακρή και την έγκριση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Ηλείας έως και το 2012 του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Με την υπουργική απόφαση -που υπέγραψε μεταξύ πολλών άλλων την περασμένη εβδομάδα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης– ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος καθώς και έξι μέλη του ΔΣ με ισάριθμα αναπληρωματικά. Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι μέχρι και τον Ιούνιο του 2017 ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Δαραβίγκας.

Γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” του Στέφανου Χίου ο επιχειρηματίας τοποθετήθηκε, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, με την ιδιότητα του προέδρου του “Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα” -πρόκειται για ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.

Στελέχη του υπουργείου επισημαίνουν πως τοποθετήθηκε αμισθί.

Η δημοσιογραφική ιδιότητα είναι μία μόνον από τις πολλές που περιέχονται στο βιογραφικό του. O κ. Δαραβίγκας ως πτυχιούχος Σχολής Φυσικοθεραπείας με δύο χρόνια μετεκπαίδευσης στη Βιέννη δηλώνει μεταξύ άλλων και ιδιοκτήτης επί σειρά ετών δύο Φυσικοθεραπευτηρίων και του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Πηγή

Related posts

Ημισέληνος: Αυτό είναι το αρχαιοελληνικό και βυζαντινό σύμβολο που έκλεψαν οι Τούρκοι

ExnetΗellas

Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία και τα άρθρα του αντιρατσιστικού

ExnetΗellas

Μήνυμα του Νικόλαου Ζεϊμπέκη για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της Κατερίνης

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy