Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλάκιση του Κούζηλο για να δείξουν ότι δεν άλλαξε κάτι μετά τον μετασχηματισμό

kouzilos
Προφυλακιστέος κρίθηκε από τις ανακρίτριες, μετά από την πολύωρη απολογία του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος.

Ο βουλευτής κλήθηκε να απολογηθεί για την βασική κατηγορία που έχει απαγγελθεί για την υπόθεση, δηλαδή για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανακρίτριες και εισαγγελέας έκριναν ότι ο βουλευτής πρέπει να κρατηθεί προσωρινά καθώς είναι ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων.

Ο κ. Κούζηλος φέρεται, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, να συμμετείχε σε επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής στον Κοινωνικό Χώρο Ρεσάλτο, στο Κερατσίνι, περίπου τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μία προφυλάκιση βουλευτή λοιπόν για μικροεπεισόδιο κατά την διάρκεια πορείας από αυτά που γίνονται με το κιλό στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες.

Κάποιοι άλλοι πιο “πονηροί” όμως λένε ότι η προφυλάκιση του βουλευτή έλαβε χώρα, προκειμένου να γίνει σαφές ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει βηματισμό μετά τον ανασχηματισμό. Λέτε;

Πηγή

Related posts

Το ΚΚΕ καταδικάζει τους νέους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και της διακυβέρνησης Μπάιντεν σε συριακό έδαφος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το 2017-2018

technical

Ν. Κεραμέως: συναντήθηκε Με όσους συνεργάστηκαν για την απόδοση του Εθνικού Ύμνου στην νοηματική

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy