Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Τί πάει να πει ότι είμαστε γερμανόδουλοι;

sam-ven-pedilo

Όποιος έχει στοιχεία ότι τούτη η συγκυβέρνηση (του αίσχους) είναι παράρτημα της γερμανικής Καγκελαρίας, να τα πάει στον εισαγγελέα!

Έτσι δεν έλεγε και κοπανιότανε μεσ’ τη Βουλή πρίν απο περίπου δεκαπέντε χρόνια ο ”αρχιερέας της διαπλοκής”, και πρωτομάστορας της Εθνικής καταστροφής πρωθυπουργός -Γκόλουμ;

Ήταν τότε τα ”χρυσά” χρόνια των μιζαρισμένων εξοπλισμών, του χρηματιστηρίου, της εγκληματικής ισοτιμίας του ευρώ με 1/340,75 δραχμές, των απ’ ευθείας αναθέσεων των Ολυμπιακών έργων ”για να προλάβουμε”, του ξεφαντώματος ”εθνικών” εργολάβων και προμηθευτών!

Κι όμως είχαν κι αποπάνω το θράσος να βρίζουν και να λασπολογούν όσους έκαναν μια προσπάθεια να ελέγξουν κάπως την κατάσταση, να υψώσουν μιά φωνή διαμαρτυρίας. Και να τους παραπέμπουν στον εισαγγελέα!

Οι εποχές άλλαξαν, οι εθνοπροδότες άλλαξαν, η νοοτροπία όμως του κρυπτοφασισμού και της κοινοβουλευτικής δικτατορίας παρέμεινε η ίδια!

Τρανή απόδειξη πως το ”σύστημα” δεν αλλάζει.

Αλλάζουν τα πρόσωπα, τα ονόματα. Οι επιδιώξεις, όχι!

Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν σε λίγες μέρες, ίσως από Δευτέρα.

Θα ρίξουν νέα πρόσωπα στην αρένα για να εφαρμόσουν τις ίδιες πολιτικές, μπας και ξεγελαστεί ο κόσμος πως κάτι θ’ αλλάξει!
 
Μάταιες ελπίδες, και όνειρα καλοκαιρινής νυκτός.

Το blog νοιώθει εγκλωβισμένο σε μιά αέναη ”Μέρα της Μαρμόττας”, αν θυμάστε την πολύ ωραία ταινία, όπου ο ήρωας παρέμενε καθηλωμένος να ζεί και να ξαναζεί κάθε μέρα, τα ίδια γεγονότα της προηγούμενης σε ένα ατέρμονο deja-vu, ανίκανος να αντιδράσει και να πάει παραπέρα!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας λοιπόν το blog, σχεδιάζει να απομακρυνθεί κανα δυό μέρες απ’ τα κοινά, σε καμιά παραλία, απολαμβάνοντας την πανέμορφη πατρίδα, που δωσίλογοι και τοκογλύφοι θέλουν να μας την αρπάξουν.

Σας συμβουλεύει να κάνετε το ίδιο όσο και όπως μπορείτε.

Έτσι κι αλλίως οι παλιάνθρωποι με την παλιανθρωπιά τους θα είναι εδώ και θα μας περιμένουν!

Ραντεβού την Τρίτη.

(Εκτός απροόπτου, ή έξαφνης παρόρμησης του blog να σχολιάσει κάτι!)

Υ.Γ   Το πεδιλάκι με την κάλτσα(!!!), στέκει άραγε ως στοιχείο ενώπιον του εισαγγελέα;

Πηγή

Related posts

“Η ΕΕ στα πρόθυρα διάλυσης και η Ελλάδα στην δίνη πολέμων, Τουρκίας & λαθρομεταναστών” σύμφωνα με το άρθρο της WSJ

ExnetΗellas

«Πολιτικό παλκοσένικο» με… «νευρόσπαστα;»

ExnetΗellas

Εκλογές 2014: Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες για το λιμάνι Θεσσαλονίκης

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy