Image default
Εγκληματικότητα

Τέλος στη δράση δύο Ρουμάνων που είχαν ρημάξει τα μαγαζιά στην Σύρο

astunomiaΤέλος στη δράση ενός νεαρού Ρουμάνου που είχε ρημάξει τα καταστήματα της Σύρου τον Απρίλιο και το Μάιο, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ερμούπολης,

οι οποίοι ανακάλυψαν και τις τρεις υπαίθριες κρύπτες σε διαφορετικές ερημικές τοποθεσίες του νησιού όπου είχε κρύψει μέρος των κλοπιμαίων.

Μαζί με τον 22χρονο αλλοδαπό κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος συμμετείχε στη διάρρηξη ενός μίνι μάρκετ στην Ερμούπολη στις 22 Απριλίου απο το οποίο έκλεψαν προϊόντα καπνού, προπληρωμένες κάρτες χρηματικών συναλλαγών και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας κινητών.

Μόνος του ο 22χρονος είχε διαρρήξει τουλάχιστον άλλα επτά μαγαζιά, δυο από αυτά στο Φοίνικα όπου άρπαξε διάφορα προϊόντα, ένα καφενείο στο Κίνι από το οποίο έκλεψε χρήματα και ένα κινητό, άλλα δυο καφενεία στην Άνω Σύρο απ’ όπου άρπαξε χρήματα ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει μια ακόμη επιχείρηση και ένα εστιατόριο στην Αζόλιμνο απ’ όπου άρπαξε χρήματα και έναν φορητό υπολογιστή.

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ γίνονται έρευνες και για το αν οι δράστες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Πηγή

Related posts

Αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια 32χρονη στο Β’ Νεκτοταφείο Αθηνών

Kοντέινερ εντός του λιμένα Πειραιά με «τρόφιμα» ήταν 99 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ

Στη Λάκκα Θεσπρωτίας κατασχέθηκαν 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy