Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ψήφισαν Ζαγοράκη, και οχι τη διαστημική επιστήμονα οι ψηφοφόροι της ΝΔ!

zagorakisΟι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε. Κι όμως.

Η Χριστίνα Γιαννόπαπα, υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με καταγωγή από τη Χίο, είναι μηχανολόγος – μηχανικός με ειδίκευση στη Ρομποτική Τεχνολογία και στη Δορυφορική Τεχνολογία.

Εργάζεται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος και έχει συμμετάσχει σε δύο διαστημικές αποστολές της NASA (είναι και αστροναύτης). Πήρε 39.870 σταυρούς έναντι 172.129 του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι μια επιστημονική διάνοια σημαίνει αυτόματα ότι θα είναι και καλύτερη πολιτικός από έναν ποδοσφαιριστή.

Αλλά, ειλικρινά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι ένας ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να  είναι καλύτερος πολιτικός από μια επιστημονική διάνοια;

Και ύστερα απορούμε ποιοι μας κυβερνάνε! Αυτοί που ψηφίζουμε μας κυβερνάνε.

Πηγή

Related posts

Εκλογές 2014: Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες για το λιμάνι Θεσσαλονίκης

ExnetΗellas

Διάλυση της Βουλής με Προεδρικό διάταγμα

ExnetΗellas

Θράκη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB)

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy