Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Εμφανίζονται σιγά – σιγά οι λαγοί της “αριστερής συγκυβέρνησης”

xeimonassΣτην γνωστή “Athens Voice” επέλεξε ο γνωστός “κουλτουριάρης” συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, να δημοσιεύσει το κειμενό του περί της επερχόμενης “συγκυβέρνησης” της αριστεράς, με τίτλο “Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με την κεντροαριστερά;”

Εμείς θα αρκεστούμε να σας παραθέσουμε το τελευταίο μέρος αυτού, για να καταλάβετε τι “ψήνουν” για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας:

“Ξεκινήσαμε το άρθρο με μια ερώτηση. Η απάντηση οφείλει να είναι «Ναι». Προφανώς, η Κεντροαριστερά έχει πολύ περισσότερα κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ απ’ό,τι με τον ούλτρα δεξιό Σαμαρά. Μια κυβέρνηση Κεντροαριστεράς + ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσίαζε ένα σαφώς πιο προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο, ξεκινώντας από την ίδια ιδεολογική βάση. Η κυβέρνηση αυτή θα υπερασπιζόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δικαιώματα των κατοίκων της χώρας (αλλοδαπών και ξένων) και θα πετύχαινε το τελειωτικό χτύπημα στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τον ναζισμό. Μια τέτοια συνεργασία όμως μπορεί να επιτευχθεί μόνο με έναν υπεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ.

Έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα εγγυηθεί πως θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της χώρας, δίνοντας όμως βάρος στις μεταρρυθμίσεις και στην εξάλειψη των οικονομικών αδικιών και ανισοτήτων που παρατηρούνται τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι ξεκάθαρο πως το κόμμα της Κουμουνδούρου διαθέτει τα κατάλληλα στελέχη για να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Σε αντίθεση βέβαια, με τον ΣΥΡΙΖΑ του στείρου «αντιμνημονίου», του «Όχι σε όλα», των ειδικών δικαστηρίων, του ενός νόμου και τους ενός άρθρου, των υποσχέσεων για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις με χρήματα που θα πέσουν από τα λεφτόδεντρα δεν υπάρχει κανένας κοινός τόπος συμπόρευσης. Τελικά, το ερώτημα αντιστρέφεται: «Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με την Κεντροαριστερά;» Η μπάλα λοιπόν τώρα είναι στον Τσίπρα και την παρέα του…”

Όπως καταλαβαίνει κανείς, άρχισαν να ξεπετάγονται οι “λαγοί” της αριστεράς, προκειμένου να δοκιμάζουν αντιδράσεις και να προετοιμάζουν καταστάσεις!

Πηγή

Related posts

Σ.Σαμπιχά: Εγώ πολεμώ το Τουρκικό Προξενείο, με ενδιαφέρει η πατρίδα- Είμαστε εγκαταλελειμμένοι από το ελληνικό κράτος

ExnetΗellas

Πόσες απο τις 18 δεσμεύσεις της Ν.Δ. και του Α. Σαμαρά έγιναν τελικά πράξη;

ExnetΗellas

«Ύπουλη» τακτική της Τουρκίας: Η προσπάθεια να μας κοιμίσουν, ο κίνδυνος και η ισχύς των όπλων

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy