Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Με πούλμαν έρχονται απο την Τουρκία στη Θράκη για να ψηφίσουν στις ευροεκλογές

tourkoi-leoforioΚινητοποίηση δέκα χιλιάδων μουσουλμάνων από την Τουρκία που έρχονται για να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές επιχειρεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής κάτω από την μύτη του ελληνικού κράτους

σε μια προσπάθεια να φανεί ότι το τουρκοκόμμα DEB θα καταγράψει στις ευρωεκλογές από 1 έως κι 2% σε επίπεδο Επικράτειας, σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία! Εάν τελικά γίνει κάτι τέτοιο, αμέσως μετά επειδή θα ακολουθήσουν σύντομα και Εθνικές εκλογές, θα μπορούν οι Τούρκοι να επιβάλουν στα ελληνικά κόμματα τους υποψήφιους του Προξενείου και τους “αγαπητικούς” της Άγκυρας αφού θα προβάλουν ως δόλωμα το δέλεαρ της “ψηφοσυλλογής”.

tourkoi-deb-1

Ουσιαστικά αυτό που δημιουργούν οι Τούρκοι είναι μια πολιτική “δεξαμενή” -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- από την οποία τα ελληνικά κόμματα θα πηγαίνουν να ψωνίζουν.

tourkoi-2

Σε δεύτερη φάση μόλις ελληνοποιηθούν μια κρίσιμη μάζα μουσουλμάνων και αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, και προσφέρουν την ψήφο τους στο τουρκικό αυτό μόρφωμα που μετεξελίχθηκε σε κόμμα και αποτελείται από Γκρίζους Λύκους, η ισχύς του θα του επιτρέπει να κατεβαίνει σε Εθνικές εκλογές ακόμα και αυτόνομα.

Πηγή

Related posts

H στάση που οφείλει να έχει η Ελλάδα στο σχέδιο της Τουρκίας για τη Θράκη

ExnetΗellas

Η κοροϊδία του Έλληνα ψηφοφόρου μέσα στα χρόνια

ExnetΗellas

Πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκαρτ και ξεμπέρδεψε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy