Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση Ραχήλ Μακρή σχετικά με τους μικροομολογιούχους

raxil-makri
«Η Νέα Δημοκρατία, σε μια απέλπιδα προσπάθεια προστασίας της Ελιάς και του χαμένου πια κύρους του εταίρου της, δεν διστάζει να σταυρώσει για άλλη μια φορά…

αυτούς που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό κράτος, το στήριξαν με τις λιγοστές οικονομίες τους και έπεσαν θύματα πρωτοφανούς ληστείας από τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο.

Σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης του αποτυχημένου προγράμματος PSI+, διαμαρτύρονται οι εκπρόσωποι των φυσικών προσώπων, τα οποία έχασαν οικονομίες μιας ζωής. Διαμαρτύρονται βλέποντας ότι οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί στο ακέραιο για τις ζημίες που υπέστησαν από τη συγκεκριμένη επιλογή του κ. Βενιζέλου, ενώ αυτοί εισπράττουν εμπαιγμό και κοροϊδία.

Η συγκυβέρνηση απαντά στις διαμαρτυρίες με συλλήψεις και προσαγωγές. Αντί να δείξει τη στοιχειώδη μέριμνα τους αντιμετωπίζει ως κοινούς εγκληματίες.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, την Κυριακή αρχίζει η αποδόμηση της συγκυβέρνησης του αυταρχισμού. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε υλοποιήσιμη λύση αποζημίωσης των μικροομολογιούχων και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για αυτούς και κάθε κοινωνική ομάδα που υφίσταται άσκοπη οικονομική, κοινωνική, ηθική ή υλική βία από τη συγκυβέρνηση της ντροπής».

Πηγή

Related posts

ΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Kostas Ermes

Νομιμότητα και τάξη θα προσπαθήσει να φέρει ο κ. Φορτσάκης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

ExnetΗellas

Κ. Μητσοτάκης-FT: Η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά εντός του μήνα

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy