Image default
Εθνικά Θέματα

Κατέβασαν γυναίκα από λεωφορείο λόγω του οτι δεν τους ψήφισε

lewforeio

Θέλησαν να την τιμωρήσουν επειδή δεν τους προτίμησε

Ετεροδημότης που κατοικεί στην Αθήνα, είχε μεταβεί από την πρωτεύουσα με λεωφορείο για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα με λεωφορείο που ναυλώθηκε από συνδυασμό που διεκδικεί το δήμο Καλαμπάκας.

Η συγκεκριμένη ψηφοφόρος όμως, σύμφωνα με το trikalanews, έχασε το λεωφορείο της επιστροφής και έτσι επιβιβάστηκε σε λεωφορείο «αντίπαλου» συνδυασμού χωρίς- στην αρχή τουλάχιστον- να αντιληφθούν οι υπόλοιποι επιβάτες το πολιτικό της φρόνημα.

Έτσι, μετά από μια διαδρομή 20 χιλιομέτρων η γυναίκα βρέθηκε έξω από το λεωφορείο. Οι υπόλοιποι βρήκαν αυτό τον τρόπο για να την τιμωρήσουν για την επιλογή της στην κάλπη.

Εκείνη πάντως μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε, διηγούνταν το πάθημά της ασφαλής στην Καλαμπάκα και βρισκόταν τρόπος να μεταβεί στον προορισμό της.

Πηγή

Related posts

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Εκατοντάδες Αλβανοί εισέβαλλαν σε μειονοτικό χωριό στη Β. Ήπειρο – Επιχείρησαν αλβανικά “Σεπτεμβριανά”

ExnetΗellas

Πόσο πια θα το ανεχόμαστε! Οι Τούρκοι κατασκοπεύουν το Αιγαίο μας…

technical

Έρευνα σοκ: Oι ελληνικές οικογένειες μένουν σε παράγκες και έχουν διαγράψει το όνειρο της απόκτησης παιδιών

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy