Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κασιδιάρης και Παναγιώταρος ζωντανά στο ”Μακελιό” υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή

kasidiaris-panagiotaros31Την ψήφο κατά συνείδηση αλλά με μισή καρδιά προανήγγειλαν μέσω του “ζωντανού” διαδικτυακού ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 στο makeleio.gr, το βράδυ της Δευτέρας, ο Ηλίας Κασιδιάρης αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος

στην συζήτηση που είχαν μαζί μας από τα γραφεία του portal μετά την διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής.

Στις live παρεμβάσεις τους δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ναι μεν δεν μπορούν να δεσμεύσουν τους ψηφοφόρους τους και να τους υπαγορεύσουν επιτακτικά τι πρέπει να ψηφίσουν σε Περιφέρειες αλλά και σε Δήμους όμως ξεκαθάρισαν ότι “ουδείς Χρυσαυγίτης πρέπει να δώσει ψήφο στη Σκύλα και στη Χάρυβδη”, υπονοώντας τους Καμίνη, Σακελλαρίδη, Δούρου και Σγουρό.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες και οι οπαδοί του κόμματος δεν θα πρέπει να ξεχνούν τι διωγμούς και λογοκρισίες έχουν τραβήξει από το συγκεκριμένο καθεστώς αλλά και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν για την παραπομπή και την προφυλάκιση των στελεχών τους.

“Δεν ξεχνάμε άρα θα πρέπει όλα τα ψηφοδέλτια της επόμενης Κυριακής να γράφουν “Χρυσή Αυγή”, τόνισε ο κ.Κασιδιάρης. Από την άλλη ο Η.Παναγιώταρος ήταν σαφής: “Θα περάσουν δύσκολα με εμάς αντιπολίτευση. Σκουπίδια και εργολάβοι. Τα δύο σοβαρά θέματα που θα μας απασχολήσουν στην περιφέρεια. Με 6 έδρες στην Περιφέρεια και με σκληρό αντιπολιτευτικό λόγο θα τα πούμε με όλους”.

{youtube}6RRBVxqdT-Y{/youtube}

Πηγή

Related posts

Οι ευρωεκλογές αποτελούν πραγματική δημοσκόπηση και μάλιστα με πραγματικά αποτελέσματα

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός με λίγο χιόνι παρέλυσε η χώρα

Kostas Ermes

Σοκαριστικές αποκαλύψεις Καμμένου & Ξουλίδου για χρηματισμό από ΝΔ – Θα παρέμβει εισαγγελέας; (vid)

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy