Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Παιχνίδια με την ψυχολογία του λαού σε σχέση με το κοινωνικό μέρισμα;

mail
Περίπου 62.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα όπως ανακοίνωσε η ΓΓΠΣ έχουν παραμείνει σε κατάσταση ελέγχου με ενδεικτικό αποτέλεσμα “αποδοχή”…

Χθες άρχισαν να δέχονται οι χρήστες ενημερωτικά e-mail απο την ΓΓΠΣ για την πορεία της αίτησης τους αλλά μερικά από αυτά έκρυβαν εκπλήξεις αλλά όχι ευχάριστες για πολλούς.

Για παράδειγμα το dikaiologitika.gr έλαβε με e-mail την απάντηση που πήρε πολίτης απο το taxisnet σε ερώτηση του για την εξέλιξη της αίτησης του για το επίδομα απο το κοινωνικό μέρισμα και το αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε ώρες αργότερα με την υπογραφή του γενικού γραμματέα κυρίου Θεοχάρη.

Η απάντηση αποδεικνύει τον παραλογισμό που επικρατεί στη ΓΓΠΣ
Ακολουθούν τα μηνύματα που έλαβε πολίτης από την ΓΓΠΣ αλλά και από τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ Θεοχάρη για το ίδιο πράγμα αλλά με διαφορετική τελείως απάντηση.

Μία το μεσημέρι ο αιτών έλαβε την απάντηση μέσω του taxisnet όπου λέει αυτά που θα δείτε στην εικόνα:

mail-politi

Στις 20 00 έλαβε email από το κ. Θεοχάρη όπου ουσιαστικά αναιρεί το μήνυμα που πήρε νωρίτερα από το taxisnet όπως θα δείτε στην εικόνα 2:

mail-politi-2

Για ακόμη μια φορά οι αρνητικές εκπλήξεις για τους πολίτες αυτής της χώρας συνεχίζονται.
Τα συμπεράσματα θα τα αφήσουμε σε εσάς…. που για να λάβετε το επίδομα ”γολγοθά”  ακόμη και προεκλογικά, περίοδο που η παροχολογία δίνει και παίρνει ,ζείτε με την αγωνία της κατάθεσης των χρημάτων αυτών που ουσιαστικά έχει κοπεί από τον μόχθο των πολιτών.

Πηγή

Related posts

Ενοίκια Μαρτίου: μείωση 100% και 40% ποιοι είναι Οι δικαιούχοι

Πόσα έλαβε η Singular Logic για την διεξαγωγή εκλογών;

ExnetΗellas

Πάτρα: Ξεψύχησε μόλις έλαβε από την τράπεζα το κατασχετήριο του σπιτιού του ο άνεργος πατέρας 4 παιδιών …

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy