Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Για πιθανότητα πρόωρων εκλογών μίλησε ο Φ.Κουβέλης μέσα στο 2014

kouvelis
Την ανάληψη πρωτοβουλίας ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς, μετά τις ευρωεκλογές, εξήγγειλε εκ νέου από το Βόλο ο Φώτης Κουβέλης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι η ενότητα του χώρου είναι αναγκαία, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτή θα πρέπει να επιτευχθεί στη βάση ενός προοδευτικού κυβερνητικού προγράμματος.

«Η προοδευτική κεντροαριστερά», είπε, «δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα συντηρητικών – νεοφιλελεύθερων πολιτικών ούτε προσδεδεμένη στο άρμα της ΝΔ, αλλά δύναμη ικανή να μετατοπίσει τον άξονα των εξελίξεων σε προοδευτική κατεύθυνση».

Αναφερόμενος δε στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις εθνικές κάλπες, τόνισε ότι ανεξάρτητα απο τα αποτελέσματα που θα προκύψουν απο τις ευρωεκλογές, η αρνητική δυναμική των μέτρων που έρχονται είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές εντός του 2014.

Σχετικά με τον εκλογικό στόχο της συμπαράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι αυτός δεν είναι άλλος από τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του προοδευτικού πόλου που συγκροτήθηκε, ώστε να επηρεάσει αποφασιστικά τις εξελίξεις.

«Δώστε μας δύναμη, για να δώσουμε λύσεις», ήταν η χαρακτηριστική φράση του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ.
Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στο πρόσωπο του Πάνου Σκοτινιώτη για τη δημαρχία του Βόλου, τονίζοντας ότι αυτή η πόλη με τη μεγάλη ιστορία δημοκρατικών αγώνων δεν μπορεί παρά να τιμήσει τις παραδόσεις της, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική την υποψηφιότητα του γιατρού Νίκου Τσιλιμίγκα για την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Πηγή

Related posts

Την “επικαιροποίηση” της συνθήκης της Λωζάνης ζητάει ο Ταγίπ Ερντογάν

victoria.exnet

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από την απαγωγή Λεμπιδάκη

technical

Ετοιμασίες εν κρυπτώ – Έρχονται εκλογές: Πέντε χιλιάδες εκλογικούς σάκους παρήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy