Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Συνεχίζεται η μεγάλη απεργία στις λαϊκές αγορές

apergia
Οι Ομοσπονδίες Λαϊκών Αγορών, ανακοίνωσαν ότι συνεχίζουν την πανελλαδική απεργία διαρκείας και ότι μέχρι τις ευρωεκλογές θα διανέμουν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Αύριο, Δευτέρα 5 Μαΐου, επαγγελματίες και παραγωγοί διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα, μπροστά στη Βουλή ενώ τα κατά τόπους σωματεία όλης της χώρας θα διοργανώσουν κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών σε κάθε πόλη.

Επίσης θα γίνει δωρεάν διανομή προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Γέρακα, στην οδό Μιαούλη, στις 9 το πρωί.

«Έστω και την τελευταία στιγμή πριν την ψήφιση του νόμου,ζητάμε από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο, να παρέμβουν στον υπουργό Ανάπτυξης ή να ορίσουν κοινό εκπρόσωπο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος και να εκτονωθεί η εκρηκτική κατάσταση που θίγει τα εκατομμύρια των καταναλωτών και οδηγεί τις λαϊκές αγορές στο μαρασμό και τη διάλυση εξουθενώνοντας την αγροτική οικονομία και τον αγροτικό κόσμο» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή

Related posts

Επίδομα ανεργίας 360 ευρώ για περίπου 4.000 άνεργους γιατρούς

ExnetΗellas

Ποια είναι τελικά όλη η αλήθεια για το χρέος και που το έφτασαν;

ExnetΗellas

Υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις αναμένεται να δώσει ο Α. Σαμαράς στη ΔΕΘ

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy