Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Θέλουν πλήρη αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου από την τηλεόραση!

XRYSHAYGHL1 0
Μία ακόμα μεγάλη προσβολή στο 7% των Ελλήνων πολιτών-ψηφοφόρων που επέλεξαν το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να τους εκπροσωπεί στην Βουλή απεργάζεται το σύστημα προσπαθώντας να μην δώσει στο εθνικιστικό κόμμα τον τηλεοπτικό χρόνο που δικαιούται στην τηλεόραση για να παρουσιάσει τις θέσεις του.

Μετά από την αντιδημοκρατική αλητεία του πλήρους αποκλεισμού από την κρατική χρηματοδότηση που δικαιούται τώρα έστειλαν να εξετάσουν οι νομικοί αν … έχει δικαίωμα να παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος στην τηλεόραση, όπως ορίζει ο νόμος.

Όταν το κάθε προδοτικό σκουπίδι είναι έτοιμο να μιλήσει για “Τουρκούς της Δυτικής Θράκης” και να χαρακτηρίσει “Μακεδόνία” τα Σκόπια από τηλεοράσεως στο πλαίσιο της “δημοκρατίας” το δικαίωμα να πει το αντίθετο είναι “υπό εξέταση” αν το έχει το εθνικιστικό κόμμα!

Το 40% του τηλεοπτικού χρόνου θα διανεμηθεί στα κόμματα με βάση τις ευρωεκλογές του 2009 (υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε το 5%, ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε περίπου 30%).

Το υπόλοιπο 40% θα μοιραστεί βάσει των εθνικών εκλογών του 2012, στις οποίες πρώτο κόμμα ήρθε η ΝΔ, δεύτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το ΠαΣοΚ.

Το υπόλοιπο 20% του τηλεοπτικού χρόνου θα κατανεμηθεί στα υπόλοιπα κόμματα, στα οποία περιλαμβάνεται και … Το Ποτάμι. Προφανώς για να μας πουν ότι “Η Επανάσταση του 1821 ήταν λάθος” και ότι “το Άγιο Φως είναι απάτη” ή ότι “Η Εκκλησία είναι οπισθοδρομικών αντιλήψεων”…

Πάντως από τις παραπάνω ρυθμίσεις συνάγεται ότι περίπου το 35% του τηλεοπτικού χρόνου θα το έχει το ΠΑΣΟΚ του 3-4%!

Στο μεταξύ τα κόμματα και τα αποκόμμματα,-ουρές του συστήματος μοιράζουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή

Related posts

Στο Δημόσιο η υποχρέωση αποζημίωσης σε βλάβες στην υγεία από εμβόλιο

Ο Γεώργιος Μητσικώστας πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων και ζητά συγνώμη από τον Βασίλη Λεβέντη !

CNBC: “Υπάρχει πιθανότητα να φέρει και εθνικές εκλογές το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα”

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy