Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κορκίδης: Δεν παραιτούμαι από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

korkidis 15
Απόλυτα ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), Βασίλης Κορκίδης, τονίζοντας ότι δεν ειναι διατεθημένος να παραιτηθεί από  υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κορκίδης αντέδρασε απέναντι στο γεγονός ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία τόνισε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση, όλα τα μέλη της θα πρέπει να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για τις θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την κατάργηση της επιμελητηριακής συνδρομής.

Ο κ. Κορκίδης όμως εμφανίζεται εντελώς αρνητικός να ακολουθήσει αυτήν την απόφαση.

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ότι «ως Βασίλης Κορκίδης, ξεκαθαρίζω ότι δεν παραιτούμαι από καμία διεκδίκηση προσωπική ή συλλογική. Θεωρώ μεγάλη προσβολή να αποφασίζουν, άλλοι για μένα χωρίς εμένα. Αμφισβητώ την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΚΕΕΕ στην οποία δεν ήμουν παρών, αφού τουλάχιστον ο εκπρόσωπός μου από το ΕΒΕΠ δεν συμφώνησε και προτείνω την απόσυρση αυτής της στάσης αυτοχειρίας.

Πέρα απο το γεγονός ότι σε περίοδο κρίσης, πιστεύω ότι η παραίτηση δεν είναι λύση, αλλά αδυναμία, εάν παραιτηθεί κάποιος πρόεδρος επιμελητηρίου θα είμαι ο δεύτερος που θα παραιτηθεί από πρόεδρος του ΕΒΕΠ.

Ως προς τη σωτηρία και την αναβάθμιση των επιμελητηρίων είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός, θα το πράξει στον σωστό χρόνο και με έξυπνο τρόπο. Τα «εδώ και τώρα» κάποιων της διοίκησης της ΚΕΕΕ είναι τελείως λάθος προσέγγιση και σε πολύ ακατάλληλη στιγμή.

Αρνούμαι λοιπόν να υλοποιήσω την απόφαση του δελτίου Τύπου της ΚΕΕΕ, θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής και ας βγει η επιμελητηριακή κοινότητα δημόσια και ομόφωνα, να δηλώσει ότι η μάχη χάθηκε πριν δοθεί, καθώς και ότι δεν στηρίζει την υποψηφιότητά μου με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ενώ με άλλο κόμμα θα είχα διαφορετική στήριξη».

Πηγή

Related posts

Εν όψει ευρωεκλογικής εφόδου

ExnetΗellas

Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι σε Μάνδρα και Νεα Πέραμο

Ο Νάιτζελ Φάρατζ έχει βάζει την πρωτιά στις ευρωεκλογές,με σκληρή στάση στο μεταναστευτικό..

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy