Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ενοχλούνται οι “τουρκόφρονες” με την υποψηφιότητα της Πομάκας Σουλεϊμάν Σαμπιχά

sabixa

Ενόχληση προκαλεί η υποψηφιότητα της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Πομάκα ακτιβίστρια η οποία έχει βραβευθεί για την κοινωνική προσφορά της από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί άραγε;) αλλά και του μουσουλμάνου βουλευτή, Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Με δήλωσή του ο μουσουλμάνος βουλευτής τονίζει ότι «χωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό με την κα. Σουλεϊμάν, απλά θεωρούμε ότι δεν ταιριάζει με το κόμμα μας». Την ίδια ώρα, ο γραμματέας της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου, μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι «τέτοιες υποψηφιότητες, χωρίς φυσικά να έχω κάτι προσωπικό με την ίδια, δεν γίνονται δεκτές ούτε στο τοπικό ψηφοδέλτιο στο δήμο Ξάνθης, ούτε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές».

Κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου επισημαίνουν πως δεν τίθεται θέμα για την υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά, αποδίδοντας τις όποιες αντιδράσεις στο γεγονός ότι η εν λόγω υποψήφια στη μόνιμη διαμάχη μεταξύ μουσουλμάνων και Πομάκων στην περιοχή.

Δεν μας τα λένε καλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Τι τους ενοχλεί; Ότι νιώθει Πομάκα και Ελληνίδα μουσουλμάνα; Εάν ένιωθε Τουρκάλα, τότε όλα θα ήταν “μέλι-γάλα”; Το ωραίο είναι ότ δεν τομούν ούτε και να το εξηγήσουν, διότι ξέρουν ότι έτσι θα φανερωθούν. Τι πάει να πει “δεν ταιριάζει στο κομμα μας”; Εάν είχε σχέσεις με το τουρκικό προξενείο θα ήταν καλά;

Πηγή

Related posts

Άγιο Φως: Το απόγευμα φτάνει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα

Kostas Ermes

Έκτακτο δελτίο καύσωνα από την ΕΜΥ

Kostas Ermes

Σταϊκούρας για προγράμματα Γέφυρα 1 και 2: Συνεχίζεται η οικονομική στήριξη των πληγέντων νοικοκυριών

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy