Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Public Issue: Τρίτο κόμμα η ξεραμένη “Ελιά” – Δημοσκοπήσεις για γέλια και για κλάματα

dimoskopisi
Άλλη μία δημοσκόπηση που προκαλεί γέλωτα δημοσιεύτηκε σήμερα. Η εταιρεία «Public Issue» φέρνει στην τρίτη θέση την ξεραμένη «Ελιά» με τον ανύπαρκτο και διαλυμένο ΠΑΣΟΚ.


Πόση πλέον προσπάθεια θα κάνει το σύστημα να πείσει πώς η ΝΔ αντέχει και η Χρυσή Αυγή έχει ξεφουσκώσει; Η απάντηση είναι πολύ ακόμη όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών.

Μόνο που την απάντηση θα την δώσουν οι πολίτες στις κάλπες και οι εκπλήξεις για το σύστημα… έρχονται. Η συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στην κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή κερδίζει συνεχώς έδαφος, “χτυπάει” Δήμους, όπως αυτός της Αθήνας και “παίζει” στη δεύτερη θέση σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, αλλά ως δια μαγείας, αυτό δεν αποτυπώνεται στις… δημοσκοπήσεις του συστήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση της «Public Issue» για την εφημερίδα των Συντακτών ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 3 μονάδες από τη ΝΔ και συγκεντρώνει ποσοστό 19,5% αντί 16,5% της ΝΔ.

Στην πρόθεση ψήφου φαίνεται πως η ψαλίδα ανοίγει υπέρ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το οποίο αυξάνει τη διαφορά του σταθερά από τη ΝΔ.

Ως τρίτο κόμμα εμφανίζεται η «Ελιά» με ποσοστό 5,5%, ακολουθεί το «Ποτάμι» με 5%, το ΚΚΕ με 4,5% και η Χρυσή Αυγή με 4%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΔΗΜΑΡ δεν μπαίνουν στη Βουλή, αφού συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5%.

Πηγή

Related posts

Μέχρι το 2050 θα βρίσκεται η Ελλάδα σε εποπτεία και μνημόνια σύμφωνα με τον Γ.Βαρουφάκη

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Χημικός ευνουχισμός και ισόβια φυλάκιση στους παιδεραστές

Kostas Ermes

Δείτε την επιστολή του Γ. Παπαθανασίου που εξηγεί γιατί δεν δέχεται την έδρα

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy