Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί, ένας ακόμη “ανεξάρτητος” βουλευτής, από το ανεξαρτητο κόμμα των ανεξάρτητων Ελλήνων

aneksartitoi-ellines2Από ότι φαίνεται η αποχώρηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν ήταν η τελευταία. Μέσα σε έναν μήνα μετά και τις “ανεξαρτητοποιήσεις” δύο βουλευτών της ΧΑ,ίσως φτάσουμε στον αριθμό ρεκόρ των 20 ανεξάρτητων βουλευτών στο κοινοβούλιο.

Δεν είναι μόνο οι καταγγελίες των βουλευτών που αποχώρησαν, κατηγορίες οι οποίες στοχεύουν απευθείας στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και οι επόμενες κινήσεις βουλευτών που λέγεται ότι θα κάνουν το ίδιο διαχωρίζοντας τη θέση τους από τις επιλογές του Π. Καμμένου και των άλλων στελεχών.

Για την ακρίβεια οι πληροφορίες μιλούν και για τρίτο βουλευτή που είναι στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα και την ανεξαρτητοποίησης.

Μάλιστα λέγεται ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σε διάφορα μέσα ακούγεται το όνομα της Σταυρούλας Ξουλίδου. Αφορμή βέβαια έδωσε και η ίδια με τη μη εμφάνισή της στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος μετά τις αποχωρήσεις Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλου.

Πηγή

Related posts

Αύριο οι ανακοινώσεις για την επιδότηση καυσίμων

Kostas Ermes

Πως το ΠΟΤΑΜΙ του Θεοδωράκη εξαπατά τους πολίτες ! Τάσσεται υπέρ των Σκοπιανών και υπέρ του μνημονίου !

Exitpolls

Περιφέρεια Αττικής: «Οχυρώνεται» η δημόσια υγεία με νέα «όπλα» στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19 και όχι μόνο

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy