Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα : Μετά τη δίκη του ο 33χρονος που ασελγούσε στην ανήλικη θετή του κόρη αφέθηκε ελεύθερος

Ο 33χρονος από την Καλαμάτα που φέρεται ότι τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ασελγούσε συστηματικά πάνω στην 12χρονη (σήμερα) θετή του κόρη, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. 

Η ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το κοριτσάκι βρήκε το θάρρος να μιλήσει στη μητέρα που, που άκουσε εμβρόντητη ότι τις ώρες που έλειπε από το σπίτι ο δεύτερος σύζυγός, της προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στην κόρη της και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Αμέσως τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια με αποτέλεσμα ο 33χρονος να συλληφθεί και σε βάρος του να ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Στον ανακριτή ο 33χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, με τους περιοριστικούς όρους να δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και να μην πλησιάζει την ανήλικη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

 

 

Πηγή:pronews.gr

Related posts

Ψήφισαν Ζαγοράκη, και οχι τη διαστημική επιστήμονα οι ψηφοφόροι της ΝΔ!

ExnetΗellas

Την πόρτα της εξόδου μπορεί να αντικρίσει και ο Θεοχάρης με τον ανασχηματισμό

ExnetΗellas

Αυστηρότερα μέτρα ισχύουν από σήμερα και αναπροσαρμόζονται ως εξής

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy