Image default
Εγκληματικότητα

Στη Λάκκα Θεσπρωτίας κατασχέθηκαν 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Χθες το απόγευμα, κατασχέθηκαν περισσότερα από 96 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας.

Συνελήφθησαν επίσης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, πέντε Αλβανοί .

Στο πλαίσιο στοχευόμενων δράσεων της Αστυνομίας, για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρα μας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τους συλληφθέντες οι οποίοι μετέφεραν πεζή ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 55 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 96 κιλών και 432 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε, σε βάρος του ενός συλληφθέντα, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

Πηγή:pronews.gr

Related posts

Νικολά Σαρκοζί: καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών –το ένα από αυτά χωρίς αναστολή

Στους 22 νεκρούς του Μάντσεστερ και η 8χρονη Τριανταφυλλιά από την Κύπρο

technical

4 ήταν τελικά οι δράστες του φονικού της Μάνης – εκτέλεσαν τα παιδιά για 120 ευρώ

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy