Image default
Κόσμος

Ο 52χρονος Τούρκος μετέδωσε live στο Facebook την αυτοκτονία του

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση ενός 54χρονου Τούρκου, του Αϊχάν Ουζού να δώσει τέλος στη ζωή ττου, live… μέσω , Facebook επειδή η κόρη του παντρεύτηκε χωρίς την έγκρισή του!

«Μεταδίδω ζωντανά αυτό που κάνω με τη θέλησή μου. Δεν θέλω αυτοί που με έφεραν εδώ να έρθουν στην κηδεία μου» ακούγεται να λέει ο 54χρονος στην αρχή του βίντεο.

Σύμφωνα με τον ίδιο έμαθε για τον αρραβώνα της κόρης του από το τηλέφωνο. «Κανείς δεν με ρώτησε. Κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν άντρα. Ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και ενέκρινε αυτό το γάμο χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα» εξηγεί οργισμένος ο Ουζούν στο βίντεο.

«Με πήρε στο τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου το ειπε. Της είπα γιατί δεν ήρθες να μου το πεις εσύ και αυτή μου απάντησε “δεν μπορούμε να κάνουμε ειδική πρόσκληση σε σένα”. Μπορεί ορισμένοι να θεωρήσετε σόου όσα κάνω. Δεν θέλω κανείς να περάσει όσα πέρασα εγώ. Σε λίγο θα βάλω τέλος στη ζωή μου με αυτό το όπλο που κρατάω» συνεχίζει το παραλήρημά του ο 54χρονος.

Μετά από αυτές τις λέξεις ο Ουζούν εμφανίζει το όπλο το κολλάει στον κρόταφό του και αφού λέει «γεια σας, φεύγω, να προσέχετε τον εαυτό σας» στη συνέχεια μετράει μέχρι το τρία και πυροβολεί.

Κατά τη διάρκεια της μακάβριας ζωντανής μετάδοσης φίλοι και συγγενείς του Ουζούν του έστελναν μηνύματα για να τον αποτρέψουν χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία αναζητώντας την αλήθεια πίσω από την τραγική αυτή υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ybU7nvY3q9s

pronews.gr

Related posts

Πυλώνες του τουρκικού εθνικισμού γίνονται τα σχολεία της μειονότητας στη Θράκη

ExnetΗellas

Δικαστήριο της Ιαπωνίας έκρινε σήμερα αντισυνταγματική την μη αναγνώριση του γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου

Για έβδομο συνεχόμενο βράδυ, κινητοποίηση στη Βαρκελώνη υπέρ του φυλακισμένου ράπερ Πάμπλο Χασέλ

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy